26 / 04 / 2024

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.



 Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal, konut sektörü ve Fuzul Grup yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2020'nin hem küresel ekonomi hem de Türkiye ekonomisi açısından oldukça zor bir yıl olduğunu vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, “Salgınla olan mücadelemiz halen devam ediyor. Son dönemde aşı çalışmalarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Bu durum 2021'e daha umutla bakmamızı sağlıyor. Bu mücadeleyi hep birlikte dayanışma içerisinde kazanacağımıza inanıyorum. Ülke ekonomisinin de toparlamaya başlayacağı bir yıl olacağına inanıyorum” dedi. 

Fuzul Grup tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Akşam Future ve Trends Dergisi'nde yer alan habere göre; Fuzul Grup olarak bu zor dönemde çalışmaları askıya almadıklarını ve ülkeye v katma değer sağlayabilmek için tam gaz yola devam ettiklerini vurgulayan Akbal, sözlerine şöyle devam etti: Bu dönemde Başakşehir Avrasya Konutları projemiz büyük ilgi gördü. 3. İstanbul Başakşehir projemizin dördüncü etabı olan "Air Başakşehir" projemizi satışa çıkardık. FuzulEv tarafında bir yandan şube ağımızı genişletmeye devam ederken de bir yandan da çekilişlerimizle insanların ev hayalini gerçekleşmesine yardımcı olduk. Yabancıya konut satışında Nevita olarak kurduğumuz ağ, geliştirdiğimiz network sayesinde ülkemize doğrudan yatırım sağlamaya devam ettik."

Fuzul Grup tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

EKONOMİ TOPARLANIR

2021 yılında grup çatısı altındaki tüm şirketlerde aynı motivasyonla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Akbal, "Fuzulev olarak Türkiye'nin 81 ilinde şubeleşme hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz. Nevita olarak ise yabancıya konut satışında edindiğimiz know how ile hem ülkemize kazandırmayı hem de sektörümüzde canlılık oluşturmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızı orta ve uzun vadeli olarak planlıyoruz. Ülkemizin potansiyelinin farkındayız ve 2021 için yatırımlarım planlarımızı da bu farkındalık ile yönetmeye devam ediyoruz. Fuzul Grup olarak toplam 1438 kişilik büyük bir aileyiz, sıkıntılı bir sene olarak tarihe geçen 2020 yılında da istihdam anlamında hız kesmedik ve 476 kişiye istihdam yarattık. 2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var, dolayısıyla yeni istihdam olanakları sağlamaya devam edeceğiz, 2021'den umutlu olduğumuzu söyleyebiliriz. Aşının geliştirilmesiyle ekonomilerde toparlanma yaşanacağını düşünüyorum.

Konut talebi 5’e katlandı!


Geri Dön