19 / 04 / 2024

Fuzul grup yeni projeler

Fuzul grup yeni projeler

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Bugün hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. Projede 500 adet konut yer alacak.

Fuzul Yapı Başakşehir’de 10. projeye başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen 800 milyon liralık ihaleyi alan Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10. projesine başlıyor.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Fuzul Yapı, yeni projesi için start verdi. Şirketin 461 milyon TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Emlak Konut GYO arsaları Fuzul Yapı radarında!

Yeni projesi Air Başakşehir'i geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Fuzul Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. Firma son olarak Emlak Konut GYO’nun Dikilitaş ihalesini kazandı.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Fuzul grup yeni projeler Haberi

Fuzul grup yeni projeler

 Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal, konut sektörü ve Fuzul Grup yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2020'nin hem küresel ekonomi hem de Türkiye ekonomisi açısından oldukça zor bir yıl olduğunu vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, “Salgınla olan mücadelemiz halen devam ediyor. Son dönemde aşı çalışmalarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Bu durum 2021'e daha umutla bakmamızı sağlıyor. Bu mücadeleyi hep birlikte dayanışma içerisinde kazanacağımıza inanıyorum. Ülke ekonomisinin de toparlamaya başlayacağı bir yıl olacağına inanıyorum” dedi. 

Akşam Future ve Trends Dergisi'nde yer alan habere göre; Fuzul Grup olarak bu zor dönemde çalışmaları askıya almadıklarını ve ülkeye v katma değer sağlayabilmek için tam gaz yola devam ettiklerini vurgulayan Akbal, sözlerine şöyle...