25 / 04 / 2024

g marin mar yapı iletişim

g marin mar yapı iletişim

Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

İmara aykırı yapılar için 'ceza' düzenlemesi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, TBMM Genel Kurulu'nda onaylandı. Buna göre, İmar Kanunu kapsamında aykırılıklar eylem-ceza dengesine uygun olarak, aykırılığa konu yapının büyüklüğüne göre değerlendirilecek.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Ankara Akyurt'ta 9.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Akyurt ilçesi Güzelhisar-İmar Mahallesi, 1642 ada, 10 parselde yer alan depo ve müştemilatını 9 milyon 446 bin 975 TL'ye icradan satıyor...

İmar barışı başvuruları için son 6 gün!

İmar Barışı'na başvuruları 6 gün sonra sona eriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre İmar Barışı için başvuru süresi yeniden uzatılmayacak

İmar barışında 3 ay 3 taksit formülü!

31 Aralık 2018’de sona erecek olan imar barışına başvurma süresinin uzatılması gündemde. İmar barışına şuana kadar  9 milyon 500 bin kişi başvuruda bulundu. Sürecin uzatılması için ciddi talep var. 

Hangi yapılar imar barışından faydalanamayacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkarılan imar barışı düzenlemesi vatandaşlar tarafından oldukça ilgi gördü. İmar barışından faydalanmak isteyenler yapı kayıt belgesi almak için başvurularını hızla yapıyorlar. 

Hollanda'da marş çalan yol açıldıktan bir gün sonra kapatıldı!

Hollanda'da trafikte güvenliği artırmak adına hazırlanan "marş çalan" yol, açıldıktan bir gün sonra kapatıldı.

g marin mar yapı iletişim Haberi

g marin mar yapı iletişim

Toplam 556 dairenin bulunduğu Mar Yapı G Marin'de daireler stüdyodan, 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca Concierge, housekeeping gibi hizmetleri sunuluyor.


G Marin projesinde daire fiyatları 95 bin TL'den başlıyor, 520 bin TL'ye kadar çıkıyor. Daire teslimlerinin Aralık 2015'de yapılması planlanıyor. 


Mar yapı imzasıyla yükselen G Marin Evleri'nde deniz manzaralı teraslar, Club House ve geniş yürüyüş parkurları, fitness center, peyzaj alanları, yüzme havuzu, bulunuyor.


Proje ayrıca, İzmit Körfez Köprüsü projesi, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası gibi önemli ulaşım imkanlarına oldukça yakın bir konumda yer alıyor.


Mar Yapı G Marin iletişim

Tel: 444 1 536

Web: www.gmarin.com.tr

Filiz...