27 / 04 / 2024

galataport doğuş grubu

galataport doğuş grubu

Galataport adıyla bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ÇED Olumlu raporu verildi. Bakanlıkça onaylanan Galataport projesi Doğuş Grubu ve Bilgili Holding tarafından yapılacak.

Galataport projesi bakanlık tarafından onaylandı!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding ortaklığında kurulan Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.'nin Salıpazarı Kruvaziyet Limanı projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı...

Galataport projesi Eylül'de başlayacak!

Galataport projesi olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyet Limanı projesi için 7 Mayıs 2015 tarihinde toplantı yapılacak. 1.4 milyar Euro'ya mal olacak Galataport projesinin bu yıl Eylül ayında başlaması planlanıyor...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira katkı sağladı.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek verdi.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

galataport doğuş grubu Haberi

galataport doğuş grubu


Galataport adıyla bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ÇED Olumlu raporu verildi. Bakanlıkça onaylanan Galataport projesi Doğuş Grubu ve Bilgili Holding tarafından yapılacak.



Galataport projesi, Karaköy'den Tophane'ye kadar olan alanı kapsıyor. 2018 yılının ilk yarısında başlayacak olan Galataport projesinde ofis alanları, otel, mağaza, restoran, kapalı otopark, rekreasyon alanları, kruvaziyer termal binası olacak.



Toplam planlama alanı: 100 bin 280 metrekare+ 11 bin 867 metrekare (dolgu alanı) = 112 bin 147 metrekare

Mevcut alan: 100 bin 280 metrekare

Yapılacak kazıklı rıhtım alanı: 11 bin 867 metrekare

Kruvaziyer limanı alanı: 85 bin 208 metrekare

Yollar: 892 metrekare

Rekreasyon alanı: 13 bin 941 metrekare

Sosyo-kültürel tesis alanı: 12 bin 107 metrekare

Emsal: 1,50

Emsale konu toplam alan: 85 bin 208 metrekare X 1,50: 127 bin 811...