28 / 03 / 2024

Galataport Knauf

Galataport Knauf

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport'ta Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi!

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport İstanbul’da Knauf güvencesi!

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

Galataport'ta mağazaların yüzde 70'i kiralandı!

Mayıs'ta açılacak Galataport’ta mağazaların yüzde 70’i kiralandı. Tarihi Paket Postanesi’nin de bir alışveriş ikonu haline getirileceği projede denize sıfır ofisler ise şimdiden yerli ve yabancı markaların kıskacına girdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Otel yatırımına Galataport dopingi!

Türkiye'nin en çok konuşulan projelerinden olan Galataport'un açılması için artık gün sayılıyor. Galataport'un kentin yeni merkezi olması hedefleniyor. Turizme doping etkisi yâpması beklenen proje daha açılmadan çevresindeki otel yatırımlarını hareketlendirdi.

Galataport'ta ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak!

Yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Galataport projesinde ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak. Proje tamamlanınca 3 milyon ton hafriyat çıkarılması planlanıyor.

Galataport İstanbul kapılarını Mayıs'ta açıyor!

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Galataport, İstanbul'un kruvaziyer turist sayısını 20 binden 1,5 milyona çıkaracak!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada, ilk geminin Nisan 2020'de yanaşacağı Galataport İstanbul'un, şehrin 20 bine kadar gerileyen kruvaziyer turist sayısını eski günlerinden daha ihtişamlı hale getireceğini söyledi.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Galataport Knauf Haberi

Galataport Knauf

Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne kadar sahil şeridine hayata geçirilecek olan dünya çapındaki proje Galataport İstanbul’da alçı bazlı yapı malzemelerinde dünya lideri Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi.  

Toplam 68.000 metrekarelik metrajda donanımı, Knauf Aquapanel  ile sağlanacak olan Galataport Projesi için 61 bin metrekarelik iç mekanda Aquapanel İç Cephe Plakası, 7 bin metrekarelik diş cephe alanında ise Aquapanel Dış Cephe Plakası kullanılacak. 

Galataport otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmında çözüm üretecek olan Knauf; çimento esaslı, suya karşı yüzde 100 dayanımlı, küf ve mantar oluşumunu engelleyen Aquapanel plakalarla, ıslak hacim duvarları, iç mekan bölme duvarları ve cephelerdeki bazı detay uygulamalarda yüksek performansla projenin değerini de artırıyor.
 
Sektöründeki en geniş performans çözümlerini sunan portföyüyle...