25 / 04 / 2024

Galatasaray Adası emlak konut

Galatasaray Adası emlak konut

Riva ve Florya arazilerini banka borçlarını kapatmak amacıyla satan Galatasaray takımı Galatasaray Adasını'da gözden çıkartıyor. Sarı kırmızılı takımın adayı 125 milyon dolara satacağı iddia edildi.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Kuşadası ve Afyonkarahisar Çay'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı o Nisan 2024 ihaleleri...

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Galatasaray Adası emlak konut Haberi

Galatasaray Adası emlak konut


Sarı-kırmızılı takım, borçlarını ödemek için Emlak Konut GYO ile Riva ve Florya arazilerini gözden çıkarmıştı. Yönetim, parayı ödeme takviminden önce bozdurdu ve banka borçlarının yarısını kapattı.


Borçları tamamen kapatmayı planladıklarını söyleyen Başkan Dursun Özbek'in yine Emlak GYO ile ortak hareket ederek ‘Ada'yı 125 milyon dolara' satacağı iddia edildi.


İşletmecisi Mehmet Koçarslan'ı kaçak yapılanmadan dolayı ihbar eden Özbek yönetimi yaz başında Ada'yı yıkım sonrası adeta harabeye döndürmüştü.


Koçarslan, yönetimin halen kiracı olarak görülüyor. Son dedikodu ise camiayı huzursuz etmeye başladı. Kulübün varlıklarının satılmasına karşı çıkan üyeler, yönetimin Galatasaray Adası'nı satmayı planladığını öne sürerek, “Ada, Galatasaray'ındır” ifadelerini kullandı.


Adanın imara açılması ve turistik bir tesis olmasının kamunun yararlanacağı bir alan olacağı...