11 / 05 / 2024

Galatasaray kulubü gayrimenkulleri

Galatasaray kulubü gayrimenkulleri

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu için Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Dursun Özbek: Riva'da hedefi geçeceğiz!

Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek Doğan açıklamalarda Mayıs 2018'de yeniden aday olacağını açıkladı..

Galatasaray Adası kimin?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arşivlerindeki kayıtlara göre, mülkiyetinin kime ait olduğuna yönelik tartışmalara konu olan Galatasaray Adası (Suada), Galatasaray Spor Kulubü'ne ait gözüküyor.

Galatasaray'ın arazilerine 508 milyon lira!

EMLAK Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Galatasaray Spor Kulubü ile yaptıkları protokülün gerçekleşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rolünün büyük olduğunu belirtti.

2004 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu sahip olacakmış!

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

1999 yılında Galatasaray Postanesi müze olacakmış!

1999 yılında Posta İşletmesi, Galatasaray Postanesi'ni müze yapacakmış. 1875 yılında tüccar Theodor Sıvacıyan tarafından 26 bin liraya Galatasaray Lisesi'nin karşısında inşa edilen tarihi bina Posta Müzesi olarak hizmet verecekmiş.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Türk Telekom Arena Galatasaray'ın olacak!

Özhan Canaydın ve Faruk Süren yönetimlerinde görev alan Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, ‘Ortak akıl lider kadro’ ifadesi ile Galatasaray’da başkanlığa aday oldu. İşte Özdoğan’ın görüşleri ve vaadleri:

Galatasaray kulubü gayrimenkulleri Haberi

Galatasaray kulubü gayrimenkulleri

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan genel kurul toplantısında gündemin en önemli maddelerinden biri oylandı. Dördüncü madde olan ve 10 fıkradan oluşan yetki taleplerinden 3'ü reddedildi.

Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.


 
Oylama sonucunda alınan kararlar şöyle:

Galatasaray Spor Kulübü Derneğinin ve bağlı iştiraklerinin her türlü kredi, borç ve teminatlarının yeniden yapılandırılması, yeni yapılacak olan kredi sözleşmeler için menkul veya gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda yönetime yetki verildi.

Yeni bir gayrimenkul, ayni hakkın veya gayrimenkullerin, ayni hakların derneğin mal varlığına kazandırılması, yeni tesisler oluşturulması, hazine veya belediyeye ait taşınmazlar üzerindeki yapıların satın alınmasının değerlendirilmesi konusunda yönetim istediği yetkiyi aldı.

Derneğin tasarrufu altında veya mülkiyetinde bulunan taşınmaz ve tesislerin kısmen veya tamamen kiraya verilmesi, tahsisi, bu...