27 / 04 / 2024

Galatasaray mali gelir

Galatasaray mali gelir

Sarı-kırmızılı kulüpte göreve geldiği ilk dönemde büyük zorluk yaşayan Dursun Özbek kötü günleri atlattıklarını açıkladı.

Galatasaray'ın kasasına 460 milyon lira girecek!

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun bütçe revizyonu için 2 Aralık’ta yapacağı olağanüstü kongre, Sarı-Kırmızılı kulübün tarihinde bir ilk yaşanacak. 

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Riva’da yer alan eski arsasında hayata geçirilen Düşler Vadisi villa projesinde Galatasaray’ın kazancı 3 katına çıktı. Yükselen ev fiyatlarıyla beraber projenin başlangıcında 750 milyon TL alması planlanan kulübün kasasına 2 milyar 400 milyon TL'yi geçecek...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Galatasaray, Düşler Vadisi Riva projesinden 869.6 milyon TL gelir elde etti!

Galatasaray, 2020 yılı faaliyet raporunda Riva’dan elde edilen gelir tutarını açıkladı. Buna göre, 2020 yılı faaliyet raporuna göre Riva arazisinden elde edilen gelir 869 milyon 621 bin TL oldu.

Riva'dan Galatasaray'a gelir akmaya başladı!

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından yapılan Düşler Vadisi Riva projesinin ilk etabında satışlar yüzde 30'u buldu. Bu satışlardan kulübün geliri ise 72 milyon TL oldu...

Galatasaray Adası BELTUR'a kiralanıyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 29 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü mali genel kurulda Galatasaray Adası'nın BELTUR'a kiralanması konusunu kulüp üyelerinin oylamasına sunacak.

Riva ve Florya projelerinden önemli gelir sağladık!

Galatasaray Kulübünde 26 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, özellikle Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Riva ve Florya projelerinin değerlendirilmesi konusunda yaptıkları anlaşmadan önemli gelir sağladıklarını söyledi.

Galatasaray'a Riva'dan 780 milyon TL gelir gelecek!

Galatasaray Şubat Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün yapıldı. Başkan Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu'nun yer aldığı toplantıya eski başkan Dursun Özbek de katılım gösterdi. 

Galatasaray Riva projesinde çalışmalar başladı!

Bu yıl satışa çıkması planlanan Galatasaray Riva projesi kapsamında yol çalışmaları başladı. Cimbom buradan ciddi gelir elde etmeyi bekliyor...

Galatasaray, Riva'dan 442 milyon lira gelir elde etti!

Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresi Haliç Kongre Merkezi Haliç Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri hakkında açıklamalar yaptı. 

Galatasaray Florya arazisi yakında ihaleye çıkacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Florya da yakında ihaleye çıkacak. Gelir, Galatasaray’ın finansal borçlarının temizlenmesi adına kullanılacak." dedi.

Galatasaray mali gelir Haberi

Galatasaray mali gelir


Sarı-kırmızılı kulüpte göreve geldiği ilk dönemde büyük zorluk yaşayan Dursun Özbek kötü günleri atlattıklarını açıkladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Başkanlığı döneminde ilk iki sene çok sıkıntı çeken Özbek, Riva-Florya projesi sayesinde kulübü mali açıdan toparlamaya başladığı söyledi.

40 milyon Euro bonservis harcaması yaptığı futbol takımı da başarılı olunca Özbek kötü günleri atlatarak derin bir nefes aldı. Camia içinde birçok isim başkana yeni yönetiminde yer almak için haber yolladı. Dursun Özbek ise son yönetim kurulu toplantısında kararını açıkladı.


GALATASARAY YÖNETİM KURULU:
Dursun Özbek, Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Ural Aküzüm, Alper Narman, Can Topsakal, İsmail Sarıyaka, Murat Atay, Tarık Taşar, Ali Yüce, Burçin Aslan.