20 / 04 / 2024

Galatasaray Taç Spor Salonu

Galatasaray Taç Spor Salonu

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Spor tutkunları kaçırmayın! ŞOK’ta pilates topu 24,90 TL, egzersiz matı 69,95 TL! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

ŞOK’ta bu hafta spora başlamayı düşünenleri motive edecek indirimler bulunuyor. Pilates’ten boksa çeşitli spor dallarına yönelik malzemelerin indirime girdiği Şok Cumartesi Fırsatları’nda hangi ürünler var? Hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Galatasaray Florya arazisi yarın satışta!

Galatasaray Spor Kulübü’nün Florya'daki arsası için düzenlenecek olan ihalenin ilk oturumu yarın yapılacak.

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Galatasaray Riva projesi bu yaz satışta! Metrekaresi 7 bin TL!

Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arsasında hayata geçirilecek projenin Temmuz ya da Ağustos ayında satışa çıkması planlanıyor.

Galatasaray spor salonunun ruhsatı alındı! 

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Türk Telekom Stadı'nın yanına inşası planlanan 15 bin kişi kapasiteli spor salonunun ruhsatını aldıklarını ifade etti.

GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta!

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin ilk "Yaşayan Stat" projesini Workinton ile gerçekleştiriyor. GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Galatasaray Taç Spor Salonu Haberi

Galatasaray Taç Spor Salonu

Ataşehir’de yapımı tamamlanan Taç Spor Voleybol Salonu 14 Şubat’ta Galatasaray HDI Sigorta-İnegöl Belediye maçıyla açılacak. Sarı-Kırmızılılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak. Ayrıca hem erkek hem kadın takımları maç kamplarını da bu tesiste gerçekleştirecek. Galatasaray yönetimi böylece, voleybol branşında maç ve antrenmanlar için kullandığı Burhan Felek Spor Salonu’na ödediği yıllık 1 milyon TL'lik giderden tasarruf yapmış olacak.



Cumhur Önder...