13 / 12 / 2025

Galva Metal Romanya fabrikası

Galva Metal Romanya fabrikası

Çelik servis merkezi Galva Metal, ikinci boy kesme hattını 2017 yılının ilk aylarında devreye alacak, şirket ayrıca Romanya'da yeni fabrika kuracak.

Galva Metal Romanya'da yeni fabrika kuracak!

Çelik servis merkezi Galva Metal, ikinci boy kesme hattını 2017 yılının ilk aylarında devreye alacak, şirket ayrıca Romanya'da yeni fabrika kuracak.

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Metal Gayrimenkul 2 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 2 Eylül 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak.

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

Galva Metal Romanya fabrikası Haberi

Galva Metal Romanya fabrikası

Galvaniz ve boyalı sac ürünlerinde uzmanlaşmış bir çelik servis merkezi ve dış ticaret firması olan Galva Metal, ikinci boy kesme hattını 2017 yılının ilk aylarında devreye alacak, şirket ayrıca Romanya'da yeni fabrika kuracak. Tesiste sürekli bir modernizasyon ile verim artırıcı ve maliyet düşürücü proje çalışmaları yaptıklarını ifade eden Galva Metal Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Kısacıkoğlu, mevcut 3 adet dilme hattında da ciddi oranda yenileme yaparak, kapasite ve kaliteyi geliştirdiklerini söyledi. Hem iç piyasada hem de ihracat piyasalarında sürekli hedefler peşinde olduklarını dile getiren Kısacıkoğlu, Romanya'ya yeni bir tesis kurmak istediklerini de ifade etti.


Kocaeli'de bir çelik servis merkezi ile Romanya'da bir depoları olduğunu dile getiren Kısacıkoğlu, "80'den fazla ülke ile ticaretimiz var. Geçen senelerde Türkiye'nin ilk bin ihracatçısı arasına girdik....