25 / 04 / 2024

gayrimenkul danışmanı ne iş yapar

gayrimenkul danışmanı ne iş yapar

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

Gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Gayrimenkul danışmanlığı emlak komisyonculuğuna dönüşmemeli!

Gayrimenkul değerleme eksperleri bazen gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de veriyor. Ancak gayrimenkul danışmanlığı hizmeti emlâk komisyonculuğuna dönüşmemeli. Çünkü bu durumda faaliyet geliri ticari kazanca dönüşür.

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar!

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı kime denir? Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? İşte emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar...

Gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? Ne kadar maaş alır?

Gayrimenkul sözcüğü taşınmaz mal anlamını taşımaktadır. Emlak sektöründe de sık sık kullanılan bu kelime değerli ve taşınmayan varlıklar anlamındadır. Peki, gayrimenkul danışmanı nedir? Gayrimenkul danışmanı ne iş yapar?

Gayrimenkul danışmanı olmak isteyenlere tavsiyeler!

İnşaatların artması, kentsel dönüşümler projeleriyle gayrimenkul danışmanına ihtiyaç duyuluyor. Gayrimenkul danışmanları için en iyi fırsatı franchise firmaları sunuyor.

2019’un mesleği gayrimenkul danışmanlığı olacak!

Gayrimenkul danışmanlığının gördüğü büyük ilgiyi yorumlayan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, inşaat ve emlak sektörlerinin gelişimi ile birlikte profesyonel çalışanlara olan ihtiyacın da arttığını dile getirdi. 

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Merakla beklenen seçimler öncesinde pek çok kişi konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gayrimenkul Danışmanı Yasin Bilgin merak edilen bu sorunun yanıtını verdi. İşte o yanıt...

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

gayrimenkul danışmanı ne iş yapar Haberi

gayrimenkul danışmanı ne iş yapar

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci bugünkü köşesinde gayrimenkul danışmanlarının Kovid-19 salgını sürecini kaleme aldı.

İşte Özgür Demirci'nin 'Kapanma ertesi telaşı' başlıklı yazısı...

15 günlük kapanma sonrasında gayrimenkul profesyonelleri tekrar sahada. Bundan sonraki dönemde gayrimenkul danışmanları yoğunlaşacak. Bu süreçte gayrimenkul profesyonellerine gelen telefonlar ve işlem adetleri çoğalacak. Emlak sektöründe ilkbaharla birlikte hareketlilik yükselir fakat bunun büyük kısmı ağırlıklı gayrimenkul turistlerinden kaynaklandığından sonbahara doğru turistlerin piyasadan çıkmasıyla hareketlilik düşer. Bu sırada satış adetleri ortalama bir kanalda belirli miktarlarda yükselir. Tabii ülkemizin ana nakit akışı kaynağı inşaat sektörü olduğundan ve dolardaki yükseliş sürecek gibi göründüğünden önümüzdeki aylarda bir faiz indirimi daha yapılıp arz-talep dengesi talep lehine yükseltilebilir mi sorusu akıllara geliyor. Bekleyip göreceğiz. 

Peki gayrimenkul profesyonelleri bu 15 gün süren kapanmada neler...