25 / 04 / 2024

gayrimenkul danışmanları mağduriyeti

gayrimenkul danışmanları mağduriyeti

Eskişehir Ticaret Odası’nın gayrimenkul danışmanlığı ve ikinci el araç satışı yapan üyelerine yönelik gerçekleştirilen toplantılarda değişen mevzuat ve yönetmelikler ile ilgili konuşuldu.

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Onur Küçükerdoğan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Gayrimenkul danışmanlarına verilen ücretler pahalı mı?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Özgür Demirci, köşesinde gayrimenkul danışmanlarına verilen ücreti kaleme aldı. 

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor?

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abuduhelılı Maımaıtınıyazı ve Yunchuan Cheng ortaklığında kuruldu. 

gayrimenkul danışmanları mağduriyeti Haberi

gayrimenkul danışmanları mağduriyeti

Eskişehir Ticaret Odası tarafından değişen yönetmelik ve mevzuatlarla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleniyor. 

Anadolu Gazetesi'nde yer alan habere göre, ETO’nun gayrimenkul danışmanlığı yapan üyelerine “Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi, ikinci el araç satışı yapan üyelerine ise “Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. ETO Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim ve bilgilendirme toplantısına Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, Ticaret Bakanlığı’ndan Uzman Fatih Okay ve Burak Kaplan katıldı.

“Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi ve “Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” hakkındaki bilgilendirme toplantısı öncesinde açılış konuşması yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyeleri değişen mevzuatlar ve yönetmelikler hakkında bilgilendirdi. Toplantıda, bilgi eksikliğinden kaynaklanacak mağduriyetlerin ve cezai müeyyidelerin önüne geçildiği ifade edildi. 2018 yılında farklı sektörlere yönelik düzenlenen toplantı, eğitim ve seminerler...