29 / 03 / 2024

Gayrimenkul danışmanları mağduriyet yaşamayacak!

Gayrimenkul danışmanları mağduriyet yaşamayacak!

Eskişehir Ticaret Odası’nın gayrimenkul danışmanlığı ve ikinci el araç satışı yapan üyelerine yönelik gerçekleştirilen toplantılarda değişen mevzuat ve yönetmelikler ile ilgili konuşuldu.



Eskişehir Ticaret Odası tarafından değişen yönetmelik ve mevzuatlarla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleniyor. 

Anadolu Gazetesi'nde yer alan habere göre, ETO’nun gayrimenkul danışmanlığı yapan üyelerine “Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi, ikinci el araç satışı yapan üyelerine ise “Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. ETO Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim ve bilgilendirme toplantısına Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, Ticaret Bakanlığı’ndan Uzman Fatih Okay ve Burak Kaplan katıldı.

“Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi ve “Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” hakkındaki bilgilendirme toplantısı öncesinde açılış konuşması yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyeleri değişen mevzuatlar ve yönetmelikler hakkında bilgilendirdi. Toplantıda, bilgi eksikliğinden kaynaklanacak mağduriyetlerin ve cezai müeyyidelerin önüne geçildiği ifade edildi. 2018 yılında farklı sektörlere yönelik düzenlenen toplantı, eğitim ve seminerler ile 5000’den fazla üye ve çalışanına bilgilendirme faaliyetinde bulunduklarını belirten Güler; üyelerin yanında olmaya, tüccar ve sanayiciye yeni ufuklar açmayı sürdüreceklerini ifade etti.


Geri Dön