28 / 03 / 2024

Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi

Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi

Eskişehir Ticaret Odası’nın gayrimenkul danışmanlığı ve ikinci el araç satışı yapan üyelerine yönelik gerçekleştirilen toplantılarda değişen mevzuat ve yönetmelikler ile ilgili konuşuldu.

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler tek kitapta buluştu!

2012-2013-2014 ve 2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemelerin tümünü artık tek bir kitapta bulmak mümkün.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nawal Mohammed I Alsanaat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.Abdulrahman M Alderaıbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemalettin Kıratlı Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak, Uphıll Towers'ta kuruldu.

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gündoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu...

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Karabuğa ve Mustafa Dönmez ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi Haberi

Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi

Eskişehir Ticaret Odası tarafından değişen yönetmelik ve mevzuatlarla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleniyor. 

Anadolu Gazetesi'nde yer alan habere göre, ETO’nun gayrimenkul danışmanlığı yapan üyelerine “Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi, ikinci el araç satışı yapan üyelerine ise “Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. ETO Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim ve bilgilendirme toplantısına Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, Ticaret Bakanlığı’ndan Uzman Fatih Okay ve Burak Kaplan katıldı.

“Gayrimenkul Mevzuatı ve Taşınmaz Ticareti Eğitimi ve “Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” hakkındaki bilgilendirme toplantısı öncesinde açılış konuşması yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyeleri değişen mevzuatlar ve yönetmelikler hakkında bilgilendirdi. Toplantıda, bilgi eksikliğinden kaynaklanacak mağduriyetlerin ve cezai müeyyidelerin önüne geçildiği ifade edildi. 2018 yılında farklı sektörlere yönelik düzenlenen toplantı, eğitim ve seminerler...