29 / 03 / 2024

Gayrimenkul danışmanlığı fırsatları

Gayrimenkul danışmanlığı fırsatları

İnşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hızlı büyüme emlakçılıkta da kabuk değişimine yol açtı. Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor.

Boudl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boudl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahaıd M F M A tarafından kuruldu.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Alhayat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhayat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasham F.S. Alsadı tarafından kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Gae Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gae Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ender Fıratoğlu tarafından kuruldu.

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  203 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat Tuzcu, Tuğba Oskay Eda Tuzcu ve  Fırat Burak Tuzcu tarafından kuruldu.

Aromh Blawny Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aromh Blawny Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Omar F.D. Blawny tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Fnp Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fnp Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Fırat Aslan tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı fırsatları Haberi

Gayrimenkul danışmanlığı fırsatları

İnşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hızlı büyüme emlakçılıkta da kabuk değişimine yol açtı. Gayrimenkul danışmanlığında marka olmuş şirketlerin sayısı giderek artıyor. Bu şirketler franchise ofisler açarak her yıl yüzlerce kişiye girişimci olma fırsatı sunuyor. Gayrimenkul danışmanlığı konusunda markalaşmış yedi şirket, bu yılın sonuna kadar 183 franchise ofis daha açmayı planlıyor.


2016 yılında Türkiye’de 1 milyon 341 bin adet ikinci el ve yeni konut satışı gerçekleşti. Bir yıl önceki verilere göre sektörde yüzde 5,2’lik büyüme sağlandı. Bu yıl da büyümenin devam etmesi bekleniyor. Sektörün büyüklüğünün 6 milyar TL’ye ulaştığı tahmin ediliyor. Ekonominin lokomotifi olarak ifade edilen gayrimenkul sektörü, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere de fırsatlar yaratıyor.


Özellikle son yıllarda köşe başı emlakçılıktan sıyrılıp çok zincirli kurumsal gayrimenkul danışmanlığı markalarının bulunduğu bir sahaya...