28 / 03 / 2024

gayrimenkul sektörü e-ticaret

gayrimenkul sektörü e-ticaret

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

Gayrimenkul sektöründe online teknoloji dönemi!

Koronavirüs salgını ile beraber gayrimenkul sektöründe dijitalleşme hız kazanmaya başladı.  Son zamanlarda alıcıların yüzde 89'u kiralama ve satın almalarını online gerçekleştiriyor. 

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Gayrimenkul sektöründe maliyetler yüzde 900 arttı!

Günümüzde artık birçok sektörde 100 TL'lik ciro yaratmak için ortaya çıkan giderde sınırlar gittikçe zorlandı. Örneğin, gayrimenkul sektöründe bundan sadece 2 sene önce 100 TL'lik gelir için 7 TL gider oluşurken, bu sayı 2021'de 70 TL'ye yükseldi.

Gayrimenkul sektöründe bilinçlenme başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Serkan Kızılbayır bugünkü köşe yazısında gayrimenkul sektörünü ve sektörde başlayan bilinçlenmeyi kaleme aldı

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Türkiye genelinde ev fiyatları gittikçe artıyor.2022 senesinde konut kredilerinin düşüp dövizin artması gayrimenkul sektörünü büyük ölçüde etkileyecek.

Gayrimenkul sektöründe yenilik zamanı!

Gayrimenkul sektörü için yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, sektörde yatırım alanlarının çeşitleneceğini açıkladı. 

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu düzenledi. geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mehmet Kalyoncu, GYODER'e ve sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektöründe trendler değişiyor!

2017 yılının sonlarında gayrimenkul sektöründe meydana gelen krizle beraber adeta yaprak kımıldamayan bir süreç yaşandı ve bunun tam aksine 2019 yılının sonlarında faiz oranları indirimleriyle beraber stoklar bir anda eridi. Şimdi gayrimenkul sektöründeki eğilimler 2 model üzerinde yoğunlaşıyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nin yürürlüğe girmesiyle konut ve gayrimenkul sektöründe yeni dönemin başladığını müjdeledi.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul sektörü e-ticaret Haberi

gayrimenkul sektörü e-ticaret

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek gayrimenkul sektöründe dijital mecranın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erkek "Dijital vitrin bir emlak sitesinde görünenden ibaret değildir. Müşterilerin gayrimenkul ofisine veya emlak ilanına ulaştığı e-posta, mesajlaşma kutusu, WhatsApp gibi her türlü mecradan zamanında dönüş yapılması, sağlıklı bir iletişim tesis etmekte çok önemlidir." açıklamasında bulundu 

Zingatcom'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye nüfusunun yüksek oranının internet erişim sağlayabilmesi ve konut aramalarında emlak sitelerinin yüksek oranda tercih edilmesi emlak danışmanlarının dijital alanda rekabeti şekillendirdi. Gayrimenkul sektörü, pandeminin de etkisiyle dijital dünyayı daha aktif kullanmaya başladı. Pandemiyle beraber teknolojinin yoğun kullanıldığı sektörlerin başında gelen gayrimenkulde, emlak danışmanları arasında dijital rekabet hızlandı. 

"Emlak danışmanları sosyal medyayı mutlaka etkin kullanmalı"

Açıklamada konuya yöneli...