28 / 03 / 2024

gayrimenkul sektörü franchise bedelleri 2022

gayrimenkul sektörü franchise bedelleri 2022

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Gayrimenkul sektörü rotasını öğrenci yurtlarına çevirdi!

Gayrimenkul sektörü gözlerini öğrenci yurtlarına çevirmiş durumda. Özellikle 9'u devlet 41 'i özel olmak üzere toplamda 50 üniversitenin bulunduğu İstanbul'da durum dikkat çekici.

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Siyaset gayrimenkul sektörünü fazla etkilemez!

Gayrimenkul sektörünün yazın fazla hareketli olmadığını hatırlatan sektör temsilcilerine göre seçim sonuçları ‘büyük’ değişiklik yaratmayacak ve sonbaharda işler yoluna girecek.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Gayrimenkul sektörü Sign Of The City Awards 2015’de buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran’da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

gayrimenkul sektörü franchise bedelleri 2022 Haberi

gayrimenkul sektörü franchise bedelleri 2022

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay'ın haberine göre; pandemide hız kesmeden büyüyen ve 2022 yılında 55 milyar dolar büyüklüğe ulaşması öngörülen Türkiye franchising pazarı, yatırımcılara ve girişimcilere ciddi fırsatlar sağlıyor. 

Ancak, son zamanlarda kurda yaşanan dalgalanmalar sebebiyle franchise giriş bedeline yeni ayarlamalar yapıldı. Franchise veren markaların bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirirken, bir kısmı ise kuru sabitlemeye yöneldi. 

DÖVİZ KURUNU DÜŞÜK TUTACAK

Gayrimenkul sektörünün oyuncularından Era Real Estate Türkiye, geçen senenin sonuna kadar franchise giriş bedeli olarak bölgelere göre 50 bin ile 100 bin TL arasında bedel talep ediyordu. 2022'in franchise giriş...