28 / 03 / 2024

gayrimenkul sektörü koornavirüs

gayrimenkul sektörü koornavirüs

Koronavirüs salgını ülke ekonomisini ve tüm sektörleri etkilemeye devam ediyor. Salgın sürecinde gayrimenkul sektöründe de bir takım değişiklikler yaşandı. Sektör temsilcileri, gayrimenkul sektörünün evrim geçirdiğini belirterek, dijital satışın çok popüler olduğunu ifade ediyor...

Gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 179'a çıktı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada "TÜİK ücretli çalışan istatistikleri Eylül 2023 verilerine göre gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısının 122 bin 179'a ulaştığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Merkez Bankası’nın faiz kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Merkez Bankası’nın faiz kararını gayrimenkul sektörü açısından olumlu olduğunu dile getirdi. 

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ilk yarısında neler değişti?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İlk Yarı raporu hazırlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? 2021'in ilk yarısında gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönemi!

Koronavirüs döneminde gayrimenkul sektöründeki değişimleri anlatan Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, ''Covid-19 virüsünün etkisi ile gayrimenkul yatırımı, alım satım gibi işlemler ikinci plana itilmeye başlandı'' dedi.

Gayrimenkul sektörü pandemi sürecini ilk atlatan sektör oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini ilk atlatan sektörü gayrimenkul oldu. Bankaların uyguladığı tarihi kampanyalar, ertelenen alımları harekete geçirirken, yeni yatırımların da devreye girmenin önünü açtı.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

Koronavirüs Bodrum gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılırken, ticaretten ekonomiye, gayrimenkulden inşaata birçok sektörü de etkiliyor. ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal, Covid-19 salgınının Bodrum gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Koronavirüs pandemisinin gayrimenkul sektörüne etkileri!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs pandemisinin gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin konuştu. Yazıcı, önümüzdeki dönemde gayrimenkuldeki arz talep dengesinin bozulacağını kaydetti ve konut fiyatlarında değişiklikler yaşanacağını belirtti...

Gayrimenkul sektöründe teknoloji trendi!

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgını sürecinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak, dijitalleşme sürecine girdi.

gayrimenkul sektörü koornavirüs Haberi

gayrimenkul sektörü koornavirüs

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınının etkisini hafifletmek için teknolojik uygulamalara yöneldi. Görüntülü online konut tanıtma, 360 derecelik sanal turlar ve video çekimleri çok popüler.

Koronavirüs salgını, sadece perakende, gıda, tekstil ve sağlık değil, gayrimenkul ve emlak sektörünü de büyük oranda etkiledi. Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt Zor'un haberine göre; evini satmak ya da kiraya vermek isteyen mülk sahipleri yaşanan salgından talep azlığı nedeniyle etkilenirken, emlakçılar ise pazarlama konusunda yeni yöntemler bulma çabası içine girdiler. Kimileri evlerin 360 derecelik sanal tur filmlerini çekerken, kimileri görüntülü konuşma yöntemini tercih etti. Online platform üzerinden ev kiralama ve satın alma sistemleri artık Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Gayrimenkul piyasasında salgın kaynaklı durgunluk yaşanırken, bazı bölgelerde fiyatlarin yükselmeye devam ettiği görülüyor.

360 DERECE SANAL TUR

Altın Emlak Genel Müdürü...