28 / 03 / 2024

gayrimenkul sektörü seçimden sonra mı hareketlenecek

gayrimenkul sektörü seçimden sonra mı hareketlenecek

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu düzenledi. geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mehmet Kalyoncu, GYODER'e ve sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seçim sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 24 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektörünü neler beklediğini açıkladı. İşte, PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz'un seçim değerlendirmesi... 

Gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KONUTDER Başkanı Elmas, GYODER Başkanı Yetgin ve TMB Başkanı Yenigün erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

Erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Erken seçim parlamentoda çoğunluğa sahip siyasi partilere tanınan bir imtiyaz olarak belirtiliyor. Peki, erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Gayrimenkul sektörü referandumdan sonra canlanacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında gayrimenkul projelerindeki satış stratejilerini anlattı. İlhan, referandumdan sonra gayrimenkul sektöründeki değişimden bahsetti.

Gayrimenkul sektörü proje yarışında!

Gayrimenkul sektöründe proje yarışına girildi. Hemen teslim dairelerde 60 ay vade farksız seçeneğini öne çıkarırken, hazır dairelerin peşin alımlarında yüzde 20’ye kadar avantaj imkanı sağlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü rekor kırmaya hazırlanıyor!

Türkiye geçirdiği 2 seçim ve Batı kaynaklı ekonomik durgunluğa rağmen siyası istikrarı ile gayrimenkul satışında rekor kırmaya hazırlanıyor. Körfez piyasasına açılan Türk gayrimenkul sektörü bu yılın ilk 3 ayında Arap alıcıların istilasına uğradı.

Gayrimenkul sektörünün sorunları 2016'da çözülecek mi?

Gayrimenkul sektörü 2016'yı büyük umutlarla karşıladı. Seçimlerden sonra sektörün bazı istekleri de karşılandı. Ancak ne yazık ki sorunların ABC'si hâlâ önümüzde. İşte Ceren Kumbasar'ın bugünkü haberi...

Gayrimenkul sektörünü 2016 yılında neler bekliyor?

Çifte seçim, kurdaki dalgalanmalar, maliyet artışları, faizlerin yükselmesiyle yorulan sektör, her şeye rağmen konut satışında rekor seviyelere ulaşılmasıyla 2015’i moralli kapattı. Peki Gayrimenkul sektörünü 2016'da neler bekliyor?

Gayrimenkul sektörü 2016’da yüzde 12 büyüyecek!

Bu yılı seçimlerle geçiren gayrimenkul sektörü yeni yıla odaklandı. Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, 2016’da sektörün yüzde 12 büyüyeceğini söyledi.

gayrimenkul sektörü seçimden sonra mı hareketlenecek Haberi

gayrimenkul sektörü seçimden sonra mı hareketlenecek

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektöründe 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.


Ünal yaptığı açıklamada, seçim yılı olan 2015’te, iç ve dış koşulların da etkisiyle genel ekonomik ve ticari hayatta kısmen yavaşlama trendi yaşanırken, inşaat sektörü ve gayrimenkul piyasasının ise dinamizmini koruduğuna işaret etti. Türkiye genelinde konut satışlarının yılın ilk dört ayında yüzde 22 artarak 416 bin 515 adede ulaştığına işaret eden Ünal, satışlarda Ocak ayları itibariyle sadece yüzde 1,7 olan artış oranının, Şubat’ta yüzde 15’e, Mart’ta yüzde 32,4’ye ve özellikle Nisan ayında yüzde 42,7’ye ulaştığına dikkat çekti. Ankara’da ilk dört aydaki gayrimenkul satışlarının da paralel bir seyirle yüzde 23,5 arttığını belirten Ünal, resmi istatistiklere göre Başkent’te...