28 / 03 / 2024

Gayrimenkul Türkiye 2017 toplantısı

Gayrimenkul Türkiye 2017 toplantısı

Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumu gerçekleşti. Toplantı, Ersun Bayraktaroğlu'nun önderliğinde yapıldı.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Yabancıdan Türkiye'nin petrolü gayrimenkule rekor yatırım!

Gayrimenkul, Türkiye'nin kalkınmasında ana rolünü sürdürüyor. 2019 yılının ilk dokuz ayında yabancıya konut satışı tarihi bir rekor ile 32 bin adet seviyesine ulaştı...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

İbrahim Maasfeh: Türkiye'nin her yerinde arazi bakıyoruz!

Akzirve Gayrimenkul Türkiye'deki yatırımlarım çeşitlendirme karan aldı. Şirketin ortağı ve CEO’su İbrahim Maasfeh, inşaat alanındaki iddialı projelerinin kesintisiz devam edeceğini önümüzdeki dönemde enerji, sanayi ve savunma sistemleri alanına girmeyi planladıklarını açıkladı... 

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

Türkiye'nin büyümesini inşaat sektörü sırtladı!

Türkiye, 2017’de yüzde  7.4 büyüyerek G20 birincisi oldu. AB ortalamasının 3 katı büyüme gerçekleştiren Türkiye, Çin ve Hindistan’ı geçti. Büyümeyi vatandaşın harcamaları ve inşaat sırtladı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Gayrimenkul Türkiye 2017 toplantısı Haberi

Gayrimenkul Türkiye 2017 toplantısı

Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumu Ersun Bayraktaroğlu'nun önderliğinde gerçekleşti.


ERSUN BAYRAKTAROĞLU: Gayrimenkul Türkiye adına yaptığımız bu yuvarlak masa toplantısına hepiniz hoşgeldiniz. Bu keyifli toplantılarda hem dostlarla bir araya geliyoruz hem de sektörü konuşuyoruz. Bugün daha bir keyifli bana göre; çünkü geçen senenin sonunda gerçekleştirdiğimiz ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumda yaptığımız isabetli tespitlerin devamını konuşacağız bugün. O toplantıya tekrar baktığımızda görüyoruz ki finansmanın önemini vurgulamışız, sektörün yap-sat’tan daha derin bir “finansman” çözümüne ihtiyacı olduğunu konuşmuşuz. Hem perakende, hem tüketici, hem de imar tarafında mevzuatın önemini vurgulamışız, bu konuda bir şeyler yapmamız gerektiğini söylemişiz. “Regüle edici bir kuruma ihtiyacımız var,” demişiz. Şeffaflık ve verinin üstünde durmuşuz; yatırımcının şeffaf veriye ihtiyacı olduğunun,...