19 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımcılarının projeleri

gayrimenkul yatırımcılarının projeleri

Posta Gazetesi Gayrimenkul sayfası köşe yazarı olan Bülent Yoldaş bugünkü yazısında yatırımcı için gayrimenkul tüyolarını anlattı. İşte o yazı...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

Milyonlarca altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Bankalara kasa ücreti ödemenize gerek kalmadı

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

Yatırımcıların gümüşe olan talebi arttı! Kaç lira seviyesinde gümüş alınmalı? Gümüş bugün ne kadar?

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Talepteki bu artış gümüş fiyatlarını da yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçerken bugün kaç lira oldu? İşte 16 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

gayrimenkul yatırımcılarının projeleri Haberi

gayrimenkul yatırımcılarının projeleri

Karaköy-Tophane pişman etmez 

Galataport projesinin adı bile Karaköy'ü hareketlendirdi. Otel yatırımlarının yanı sıra, konsept cafe ve restoranlar açılıyor. Karaköy ile Tophane'de konut ve butik otel yatırımı yapan pişman olmaz. Son iki yılda yüzde 50'nin üzerinde fiyat artışı olan bölgede artış sürecek. 


Yeldeğirmeni yatırıma çağırıyor 

Kadıköy'ün tarihi semti Yeldeğirmeni'nde her geçen gün bir sanat atölyesi açılıyor. Tarihi evler restore ediliyor. Butik oteller açılıyor. Semtte, konuta ve restorasyona uygun tarihi yapılara yatırım yapılablir. Fiyatlar yükseldi ama bu fiyatlar gelecekte mumla aranacak. 


Hayalini de, paranı da çöpe atma 

Bu kez bir uyarıda bulunayım. 3. Havalimanı çevresindeki yerlerde imara açılacağı vaadiyle tarla tapulu arsalar satılıyor. Aman dikkat, belediyeler bölgede imar çalışması olmadığını söylüyor. İyi araştırın Daranızı da havalinizi de çöpe...