25 / 04 / 2024

Gayrimenkul yaza merhaba partisi

Gayrimenkul yaza merhaba partisi

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Essam M. Sıdky Ibrahım Sıdky ve Emad M. Sedky Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Atmaca Gayrimenkul'den başarılı satış performansı!

 Atmaca Gayrimenkul, geçtiğimiz hafta sonu Yaza Veda partisi düzenledi. Partide, tüm projelerde sadece hafta sonunda 20 milyon TL değerinde satış gerçekleştiril

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Nurol Park sakinleri Yaza Merhaba dedi!

Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda, bireylerde fiziksel ve ruhsal iyi olma hali var etmeyi ve bunu sürekli kılmayı hedefleyen Nurol GYO, ilk etkinliğini Nurol Park’ta düzenleyerek Yaza Merhaba dedi...

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

İstanbul SDM'nin "Yaza Merhaba" partisi 16 Mayıs'ta!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği'nin "Yaza Merhaba" partisi 16 Mayıs 2017 Salı günü gerçekleştirilecek.

Mesa Koza 66 Yaza Merhaba Partisi yarın!

MESA tarafından Ankara Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Mesa Koza 66 projesinde yaza merhaba partisi düzenleniyor. Parti, yarın saat 13:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek.

Bodrum Ottoman Nights Disko açıldı!

Antalya Bodrum'da bulunan Ottoman Nights eğlence kulübü yaza merhaba partileri ile kapılarını açmaya başladı. Mekânın işletmeciliğini yapan genç girişimcileri Bodrum gecelerine yeni bir renk katacaklarını belirtti.

İstanbul SMD, Yaza Merhaba daveti 2 Haziran'da!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Yaza Merhaba daveti düzenliyor. Koleksiyon Tarabya Kampüsü'nde düzenlenecek etkinlik 2 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul yaza merhaba partisi Haberi

Gayrimenkul yaza merhaba partisi

ULI Türkiye (Urban Land Instutite), GKL (Gayrimenkul Kadın Liderler) Platformu ve GMTR (Gayrimenkul Türkiye) tarafından gerçekleştirilen  “Yaza Merhaba Partisi”, ULI ve GKL tanıtımı ve “Sanat ve Gayrimenkul: Etki ve Etkileşimler” paneli ile başladı. 

Yoğun ilgi gören etkinlik, ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Ferko Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, Arya Yatırım Platformu ve Casa Dell’Arte’nin Kurucusu Ahu Serter gibi sektörün önde gelen isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.  

Açılış bölümünde, ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal’ın açış konuşmasından sonra, ULI Young Leaders Eşbaşkanı Kemal Çetin, ULI NEXT Grubu Eşbaşkanları Didem Erendil ve Hakan Malak, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu İcra Kurulu Üyesi Buket Hayretçi ve ULI Gayrimenkul Yönetimi İlgi Grubu’ndan Merter Gürgün gruplarının çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

ULI Türkiye...