26 / 04 / 2024

gaz faturası düzenleme

gaz faturası düzenleme

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, çalışan ve tüketicilerin sağlığının korunması amacıyla sayaç okumalarının yapılamayacağı bölgelerde elektrik ve doğal gazda 3 ay süreyle "kıyasen fatura düzenlemesi" yapılacak.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlere müjde! Tüm bankalar seferber oldu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son dönemlerde gündemdeki yerini koruyan doğal gaz faturalarıyla ilgili çeşitli gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, doğal gaz faturası ödemesi yapan çok sayıda insanı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Doğal gaz faturasıyla ilgili bilinmeyen detay! Bunu yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalıyor

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açıldı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırmakta. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

Doğal gaz faturasına yüzde 80 destek! 100 liralık faturanın 20 lirasını vatandaş ödeyecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dar ve orta gelirli ailelerin doğal gaz faturasında yüzde 80’lik bir yardım desteğinin olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Fatura borçlarına yeni düzenleme! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), bugün kabul ettiği Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğiyle birlikte birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiş olacak. İşte tüm detaylar...

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Mersin'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Mersin Mut'ta Cumhuriyet Meydanı ve tarihi Laal Paşa Camisi çevresinde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi tarafından hazırlanan projenin Mersin Valiliği tarafından kabul edilmesinin ardından çalışmalar başladı.

Kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

Kiracı, aksine sözleşme ve yerel âdet olmadıkça, kira bedelini ve gerekiyorsa yan giderleri, her ayın sonunda ve en geç kira süresinin bitiminde ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İznik Sahili Düzenleme projesi onaylandı!

İznik Sahili Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje ihalesi tamamlanan ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanan projenin önümüzdeki aylarda yapım ihalesinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

gaz faturası düzenleme Haberi

gaz faturası düzenleme

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında karantinaya alınan, idari kararlar sebebiyle sayaç okumalarının durdurulduğu ve sayaç okuma yapan çalışanların sosyal mesafelerini koruyamayacağı durumlarda, elektrik ve doğal gaz faturalarında "kıyasen" düzenleme yapılacak. Söz konusu uygulama, 3 ay süreyle yürürlükte kalacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 salgınının yayılmasını engellemek ve sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla uzman kurul ve kurumların tavsiyeleri doğrultusunda sayaç okumalarında yeni bir düzenlemeye gidildi. Buna göre, sektör çalışanlarının ve tüketicilerin sağlığının korunması amacıyla elektrik ve doğal gazda "Kıyasen Fatura Düzenlemesi" hayata geçirilecek.

Söz konusu düzenleme, sadece karantinaya alınan, idari kararlarla sayaç okumalarının durdurulduğu yerleşim yerleri ve sayaç okuma yapan çalışanların sosyal mesafelerini koruyamayacağı durumlarda geçerli olacak ve 3 ay süreyle uygulanacak. Bu kapsamda, sayaç okunamayan tüketiciler...