24 / 04 / 2024

gaz sayacı ayar ücreti 2015

gaz sayacı ayar ücreti 2015

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından su,elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ bugün 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alpha Doğal Gaz İnşaat Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Doğal Gaz İnşaat Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Murat Gören tarafından kuruldu. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Kerimcan Durmaz evi için 24 ayar altın kaplama mobilya aldı!

Kerimcan Durmaz, Erdek’te bulunan yazlığına ve Beykoz Acarkent'te bulunan villasına 250 bin lira değerinde 24 ayar altın kaplama mobilya aldı...

Foraın Gaz Teknolojileri Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foraın Gaz Teknolojileri Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sılvıa Alessıa Ferrarı tarafından kuruldu. 

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sürücü tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu tam gaz devam ediyor!

Merakla beklenen Mahmutbey Mecidiyeköy-Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Proje tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arasındaki mesafe 26 dakikaya düşecek.

Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesi doğru değil!

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk olan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesini doğru bulmuyoruz" dedi..

Kocaeli Kongre Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tam gaz sürdürüyor.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Çorum Ayarık'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık Mahallesi'ndeki 2 bin 558 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

gaz sayacı ayar ücreti 2015 Haberi

gaz sayacı ayar ücreti 2015


TEBLİĞ


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:


SU, ELEKTRİK VE GAZ SAYAÇLARI TAMİR VE AYAR


ÜCRET TARİFESİ HAKKINDA TEBLİĞ


(TEBLİĞ NO: MSGM-2014/11)


Amaç, kapsam ve dayanak


MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, 11/1/1989 tarihli ve 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 11 inci maddesi uyarınca su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretlerinin belirlenmesidir.


(2) Bu Tebliğ, sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsar.


Reddedilen sayaçlar


MADDE 2 – (1) Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilmez.


Ücret tarifesini asma zorunluluğu


MADDE 3 – (1) Ek-l’de yer alan tarifenin, tamir ve ayar istasyonlarında kolayca görülebilecek bir yere asılması zorunludur.


Cezai işlem


MADDE 4 – (1) Ek-l’de yer alan tarifede belirtilen ücretlerin üstünde ücret talep eden veya alanlar hakkında 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 15 inci maddesinin birinci fıkrasının...