29 / 03 / 2024

gaziantep antepia adres

gaziantep antepia adres

Antepia Gaziantep teslim tarihi ile ilgili bilgilere haberimizde yer veriyoruz. 3 bin 470 adet konuta yer verilen Antepia Gaziantep projesinden banka kredisi ile ev sahibi olmak mümkün...

Antepia Evleri!

Antepia Evleri, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziantep'te hayata geçirildi. Bankla kredisi kullanılabilen proje Yakut Mahallesi, Zümrüt Mahallesi ve Safir Mahallesi olarak 3 etaptan oluşuyor...

Antepia fiyat listesi!

Antepia fiyat listesi kapsamında Safir Mahallesi, Yakut Mahallesi ve Zümrüt Mahallesi içinde farklı fiyat listesi belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 265 bin 700 TL'den başlıyor

Antepia Gaziantep Evleri!

Antepia Gaziantep Evleri kapsamında projesinin detayları haberimizin içinde yer alıyor

Antepia ödeme planı!

Antepia ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

Antepia Gaziantep ödeme koşulları!

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Gaziantep Antepia projesinin yeni etap çalışmaları başladı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Beykent Ticari Gaziantep satış ofisi!

Beykent Ticari Gaziantep projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 3 bin 880 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Beykent Ticari Gaziantep satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Antepia'nın yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

Gaziantep'in kalbi Antepia'da atıyor. Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Gaziantep’in kalbi Antepia’da atıyor!

Güneydoğu’nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia’daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Antepia Gaziantep projesinde yaşam başladı!

Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı...

Gaziantep Antepia'da yaşam başladı!

Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı.

Antepia'da yaşam başladı!

Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı...

Antepia projesi yüzde 50 prim yaptı!

Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alınan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla kente birçok ilki getiren Antepia ' da yaşam başladı...

Gaziantep Antepia’da Yaza Merhaba etkinliği düzenlendi!

Sinpaş Yapı’nın, Paralel Yapı’yla birlikte geliştirdiği, Güneydoğu’nun ilk ve en büyük temalı konut projesi Antepia’da yaşam tüm enerjisiyle devam ederken 31 Mayıs 2014 Cuma günü “Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi.

2013'ün yıldızı Gaziantep'te Antepia oldu!

Gaziantep'in yıldızı Antepia PARALEL Yapı güvencesinde olan ve Sinpaş Yapı' nın proje ve satış danışmanlığını yürüttüğü Antepia projesi, gelişen Gaziantep'in modern yüzü olmaya devam ediyor...

gaziantep antepia adres Haberi

gaziantep antepia adres

Paralel Yapı ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yükselen Antepia projesi Gaziantep'in Şahinbey Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Antepia Gaziantep teslim tarihi haberimizin devamında bulunuyor.


Antepia Gaziantep projesinde 2 oda 1 salondan 9 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alıyor. 3 bin 470 adet konuttan meydana gelen proje 560 bin metrekare alana sahip. 


3 etaptan meydana gelen projedeki konutlar 117 metrekare ile 608 metrekare arasında tasarlandı. Antepia Gaziantep içerisinde 75 bin metrekarelik biyolojik gölet de mevcut. 



Antepia Gaziantep ödeme planına göre 55 ay banka kredisi ile, 24 ay faizsiz firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor.



Antepia Gaziantep teslim tarihi!

Antepia Gaziantep teslim tarihi Safir Mahallesi için hemen olarak bildiriliyor. Diğer etaplar ise 2014 yılında teslim edilecek. 



Gaziantep Antepia adres bilgileri 

Gaziantep Antepia adres: Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü Yanı...