26 / 04 / 2024

Gaziantep Bedesten AVM

Gaziantep Bedesten AVM

Güneydoğu’nun en çok göç alan kenti Gaziantep’te vatandaşların dinleneceği park ve yeşil alanlarını artırma çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda vatandaşların araçlarını park edecek otopark sayılarını da artırıyor.

Gaziantep Bedesten AVM yıkılıp yerine park inşa edilecek!

Bir AVM 'nin yıkılarak yerine park yapılması belki de Türkiye 'de ilk olacak. Gaziantep'in ilk AVM 'si olan Bedesten Alışveriş Merkezi yıkılarak yerine park yapılacak.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Gaziantep'teki avmlerin yerine meydan inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğindeki alışveriş merkezini (AVM) yıkarak onun yerine meydan inşa etti.

Gaziantep Bedesten AVM yerine kitap kafe yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yıkarak yeşil alan haline getirdiği Bedesten AVM’nin bir bölümüne yapılan kitap kafe hizmete girdi.

M1 Gaziantep AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Gaziantep AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Gaziantep AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Gaziantep AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Gaziantep'teki yeni meydanının ismi “Milli İrade Meydanı” oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi.

Gaziantep Çınarlı Meydanı hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği “Çınarlı Meydanı” hizmete girdi.

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te bedesten AVM'nin yıkılarak, yerine park yapılması çevre esnafının yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Gaziantep Bedesten AVM'nin yerine otopark inşa edildi!

Güneydoğu’nun en çok göç alan kenti Gaziantep’te vatandaşların dinleneceği park ve yeşil alanlarını artırma çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda vatandaşların araçlarını park edecek otopark sayılarını da artırıyor.

Gaziantep Çınarlı Meydanı inşaatında sona gelindi!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydan çalışmasında sona geldi. Büyükşehir Belediyesi, AVM’nin yerine inşa ettiği ve 'Çınarlı' adı verdiği meydanı yaklaşık bir ay içerisinde halkın hizmetine sunacak.

Bitlis Ahlat, inşa edilen AVM ile canlanacak!

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yaptığı açıklamada, ülkede bedesten kültürünün yavaş yavaş kaybolduğunu, belediye olarak bedestenleri yaşatmak adına Cumhurbaşkanın desteğiyle AVM Projesini başlattıklarını söyledi.

M1 Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

M1 Gaziantep AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı? M1 Gaziantep AVM bayramda kaçta açılacak? M1 Gaziantep AVM bayramda kaça kadar açık?

M1 Gaziantep AVM bayramda açık mı?

M1 Gaziantep AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Gaziantep AVM bayramda açık mı? M1 Gaziantep AVM bayramda kaçta açılacak? M1 Gaziantep AVM bayramda kaça kadar açık?

Primemall Gaziantep AVM ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

Gaziantep Bedesten AVM Haberi

Gaziantep Bedesten AVM


Güneydoğu’nun en çok göç alan kenti Gaziantep’te vatandaşların dinleneceği park ve yeşil  alanlarını artırma çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda vatandaşların araçlarını park edecek otopark sayılarını da artırıyor.


Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Çınarlı Meydanı’nın alt kısmına Gaziantep’te ilk kez uygulanan çift katlı lif sistemli otopark yaptı.


Araç kapasitesinin artırılması amacıyla yapılan modern otopark içerisine çift katlı lifler yerleştirildi.


Böylece tek katlı olarak inşa edilen otopark, çift katlı lif sistemiyle, bir tane araç duracak yere iki tane araç koyulacak. Gaziantep’te ilk kez uygulanan sistemle, otopark kapasitesi iki katına çıkacak.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuya ilişkin, merkezde otopark sayısını artırdıklarını belirtti.


Eski Bedesten AVM’nin yerine inşa edilen meydanın alt kısmında yapılan otoparkın kısa zamanda hizmete sunulacağını aktaran Şahin, çift katlı lif sistemiyle yapılan otopark...