25 / 04 / 2024

gaziantep cami projeleri

gaziantep cami projeleri

Birçok alanda yeni yatırmalar ve projeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ihtiyaç durumlarına göre yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir, şimdi cami ihtiyacı olan bölgelere cami yaptırıyor.

Şahinbey İbn-i Sina mahallesine cami yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı. Caminin temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 2 bin 500 yeni ve ucuz konut müjdesi! Bu tarihlere dikkat! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarihler belli oldu. Peki TOKİ Gaziantep projeleri hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarih belli oldu. İşte TOKİ Gaziantep projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

TOKİ Gaziantep 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut fiyat listesi nasıl? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ Gaziantep 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar TOKİ Gaziantep 2020 projeleri...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

gaziantep cami projeleri Haberi

gaziantep cami projeleri


Birçok alanda yeni yatırmalar ve projeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ihtiyaç durumlarına göre yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir, şimdi cami ihtiyacı olan bölgelere cami yaptırıyor.


 İlk etapta Güzelyurt ve Göllüce mahallelerine birer cami yaptıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ihtiyaç durumuna göre cami yaptırımlarını farklı bölgelerde sürdürecek.


Güzelyurt mahallesinde bin kişi kapasiteli caminin bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. Yine Göllüce mahallesindeki bin kişilik caminin de bu yılın sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri; cami yapımının yanı sıra bakım ihtiyacı olan camilerin dış cephe tadilatı ve kubbe yapımını da gerçekleştiriyor.


Haftasonu mesaisini caminin inşaatlarını denetleyerek geçiren Şahin, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Şahin, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda ihtiyaç olan bölgelere cami yapımlarının devam edeceğini ifade etti.



Gaziantep Büyükşehir...