20 / 04 / 2024

Gaziantep demokrasi meydanı

Gaziantep demokrasi meydanı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100. Yıl Parkı’nın içinde bulunan alışveriş merkezi binasını yıkıp, altı kısmında 3 katlı otopark olan meydan ve çınarlı park yapacaklarını ifade etti.

Gaziantep'te Demokrasi Meydanı büyütülecek!

Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı, bitişiğindeki alışveriş merkezi yıkılarak genişletilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, makamında düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep adına da önemli bir karar aldıklarını söyledi.

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Türkiye kentsel dönüşümle büyüdü!

Malatya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi...

Ekrem Yüce: Deprem değil bina öldürür!

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremin 20'inci dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan Başkan Yüce, “Afetler konusunda tahammülümüz yok. Yaralanmamak için çaba sarf edeceğiz” dedi...

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

Gaziantep'teki avmlerin yerine meydan inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğindeki alışveriş merkezini (AVM) yıkarak onun yerine meydan inşa etti.

Siirt'te bin 279 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te bin 279 konut projesini hayata geçirdiklerini açıkladı.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Demokrasi Meydanı Sakarya'nın vitrini olacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “ Şehir merkezinin vitrini Demokrasi Meydanı olacak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Gaziantep demokrasi meydanı Haberi

Gaziantep demokrasi meydanı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazianteplilere meydan müjdesi verdi.


Şahin, 100. Yıl Parkı’nın içinde bulunan alışveriş merkezi binasını yıkıp, altı kısmında 3 katlı otopark olan meydan ve çınarlı park yapacaklarını ifade etti.


Müjdeli haberi düzenlediği basın açıklamasıyla duyuran Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şehrimiz adına bugün aldığımız bir kararın heyecanını sizinle paylaşmak için buradayız. Davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz şehrimiz her geçen gün değişiyor, gelişiyor, güzelleşiyor. Biz de kalkınma ve demokrasi yerelde başlar anlayışıyla vatandaşın memnuniyetini, yaşam kalitesini arttırmak adına çok önemli yapısal dönüşümler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Geldiğimiz günden beri özellikle katılımcılık, daha fazla konut, daha fazla yeşil alan, daha fazla yol, daha fazla kültür ve turizm havzasıyla ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi de...