27 / 04 / 2024

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin yeni vitrini olacak olan Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirerek; Şubat ayında yeni meydanı tamamlayarak Sakarya’ya hediye edeceklerini söyledi.

Çalışmalar devam ediyor

Başkan Zeki Toçoğlu, “Taş zemin kaplamaları ve yer döşemeleri devam ediyor. Atatürk büstü ve tören alanı teşkil ediliyor. Otopark ile meydanı bağlayan aks üzerinde çelik imalat çalışmalarımız tamamlandı. Tribün çelik imalatı devam ediyor. Oturma alanları ve meydanının ruhunun bir parçası olacak saksıların üretimi sürüyor. Altyapı, sulama ve elektrik işlemleri tamamlandı. Meydanı çevreleyen kaldırımlar meydanın dokusuna uygun vaziyette yenileniyor” şeklinde konuştu.

Örnek meydan

Başkan Toçoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yeni Demokrasi Meydanımız hemşehrilerimizin nefesleneceği, oturup soluklanabileceği ferah ve canlı bir meydan haline dönüştüreceğiz. Meydanımızın içerisinde yer alan son teknoloji Akıllı Şehir Uygulamaları ile Türkiye’ye örnek olacak bu meydanımızı Şubat ayı itibariyle tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” 


Geri Dön