24 / 04 / 2024

gaziantep göllüce dükkan teslimi

gaziantep göllüce dükkan teslimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Gaziantep Göllüce Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini Göllüce bölgesinde gerçekleştirdi.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce Bağcılar’daki kentsel dönüşümü inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar’da devam eden kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Güllüce, incelemelerinin ardından Mahmutbey’de kentsel dönüşüme başlanan alanda bir duvarın yıkımını izledi.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce Let’s do it etkinliğine destek verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, çocuklarla birlikte çevre temizliğine destek verdi.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünyada çevre temizliği konusunda Pendik’te düzenlenen etkinlikte çöp topladı.

İdris Güllüce: İmar mevzuatı yeniden gözden geçirilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Dünya çok hızlı gelişti ama mevzuatta problemlerimiz, eksikliklerimiz var. Planlı alanların imar yönetmeliği başta olmak üzere, imar mevzuatımızın yeniden gözden geçirilmesi artık kaçınılmaz hale gelmiştir" dedi.

gaziantep göllüce dükkan teslimi Haberi

gaziantep göllüce dükkan teslimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan Göllüce Kırsal Mahallesi yerine Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen dükkan hak sahiplerine teslim edildi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; şehrin sanayi ve ticaret gücünü güçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Türkiye’de örnek projeler arasında yer alan ve kamusallaştırma sürecinde hiçbir mal sahibiyle mahkeme süreci yaşanmadan gerçekleşen, 110 milyon TL’lik bütçeli Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım işlemleri tamamlandı, inşası tamamlanan iş yerlerine taşınmalar başladı. Büyükşehir Belediyesi, GATEM Toptancılar Sitesi ile KÜSGET arasında kalan mahallenin istimlak sonrası altyapı ve üstyapı çalışmalarına tamamladı, yeni imar yolları açarak, sıcak asfaltlamasını yaptı. Toplamda 387 işyeri yapılmasının planlandığı KÜSGET Göllüce Oto Sanayi Sitesi’nde 181 dükkân tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Göllüce’de kentsel...