25 / 04 / 2024

gaziantep halı fuarı

gaziantep halı fuarı

Domotex Halı Fuarı açıldı, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’i uluslararası arenada iddialı bir konuma taşımayı hedeflediklerini dile getirdi

Eyüp Bartık: Gaziantep halı üretiminde dünya lideri!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, dünyadaki parça halı üretiminin yüzde 40'ını karşılayan ve geçen yıl yüzde 20 büyüyen Gaziantep'in, halı sektöründe dünya liderliğini Belçika'dan aldığını bildirdi...

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Gaziantep'te iki inşaat fuarı birden başlıyor!

Buıldeast Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Çevre ve yapı sektörünün liderleri Gaziantep'te!

Gaziantep, Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri Atık Yönetimi ve Yenilenebilir Çevre Fuarı (ÇEV-TECH) ve Alt Yapı Üst Yapı Malzemeleri Belediye Şehircilik Fuarı’na (MEBEX) eş zamanlı olarak ev sahipliği yapacak.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Gaziantep'teki spor yatırımları hızlandırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Şahin, kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak 20 adet halı saha, 1 adet kapsamlı tenis sahası ve tesisi projelerinin hızlandırılmasını talep etti

gaziantep halı fuarı Haberi

gaziantep halı fuarı


Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen Domotex Gaziantep Halı Fuarı, sektörün en üst düzey temsilcilerinin katıldığı bir törenle açıldı.


26- 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de (OFM) sürecek olan fuarın açılışını, Gaziantep Valisi Erdal ATA, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin KAPLAN, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp BARTIK ve Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander KÜHNEL birlikte gerçekleştirdi.


Domotex Halı fuarı nedeniyle yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçinin,  Gaziantep ekonomisine de önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.  



Büyükekşi; Halı ihracatında hedef 5,5 milyar dolar!


Açılış töreninde söz alan TİM başkanı Mehmet Büyükekşi konuşmasına “ Gaziantep’ te iktidar muhalefet ayırımı yoktur. Burada “Gazianteplilik”...