29 / 03 / 2024

gaziantep inşaat

gaziantep inşaat

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Fatma Şahin, “Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım” önerisinde bulundu.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 8.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şehitkamil'de kat karşılığı inşaat işini 8 milyon 30 bin TL'ye yaptıracak. İhale, 3 Temmuz Salı günü saat 10:00'da yapılacak

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Gaziantep Oğuzeli'nde 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi!

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

gaziantep inşaat Haberi

gaziantep inşaat

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Fatma Şahin, kendisini ziyaret eden GAİMDER üyelerine “Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım” önerisinde bulundu. 


APA SEKTÖRÜN TALEPLERİNİ ANLATTI

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep’te inşaat sektörü başta olmak üzere üyelerinin yaşadığı sorunları Başkan Fatma Şahin’e anlattı. Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirten İbrahim Apa, GASKİ ve İmar Altyapısının yanı sıra meslektaşlarının yaşadığı ve kendilerine ilettiği çeşitli problemlerin çözümü için Fatma Şahin’den destek istedi. Sektörün sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Apa “Daha önce Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi nezdinde girişimler yaptık. TEDAŞ yöneticileri ile bir araya geldik. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Büyükşehir Belediyesi ile de bu kapsamda...