20 / 04 / 2024

gaziantep ıslahiye toki evleri 2019

gaziantep ıslahiye toki evleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesinde yer alan 100 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Karkamış TOKİ'de 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Karkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Karkamış 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep İslahiye'de 240 taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Gaziantep İslahiye projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep İslahiye 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Gaziantep Islahiye için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Islahiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Islahiye için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep İslahiye'deki villalara yoğun ilgi!

Gaziantep İslahiye'de tam kapanma döneminde, vatandaşlar villalara akın etti. 

gaziantep ıslahiye toki evleri 2019 Haberi

gaziantep ıslahiye toki evleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesinde toplam 100 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle kabul ediliyor.

Son başvuru tarihinin 29 Mart 2019 olarak belirlendiği projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Islahiye projesi için en düşük konut bedeli 180 bin 47 TL, en yüksek konut bedeli ise 218 bin 892 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gaziantep projesi için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Proje için en düşük peşinat bedeli 10 bin TL, en düşük aylık taksit bedeli ise 800,21 TL olarak...