19 / 04 / 2024

gaziantep MB Holding

gaziantep MB Holding

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor.

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

14 soruda Iconova Gaziantep projesi! 

Iconova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding tarafından Gaziantep Şehitkamil'de inşa ediliyor. İşte 14 soruda Iconova Gaziantep projesi...

Iconova Gaziantep güncel fiyatlar!

Iconova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Yüzde 60'ı satılan projede fiyatlar 837 bin TL'den başlıyor...

Iconova Gaziantep fiyatları 2017!

Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığında hayata geçirilen Iconova projesi 570 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Projenin yüzde 60'i satıldı. İşte Iconova Gaziantep fiyatları 2017...

gaziantep MB Holding Haberi

gaziantep MB Holding

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. Gaziantep'te Hilton Hampton ile sektöre adım atan MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor. 

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, jeotermal enerji ile termal ve sağlık turizmine hizmet verecek olan termal otellerinin toplam 195 dönüm alan üzerine kurulacağını belirterek, "Şimdiden sektörün en büyüğü olmaya aday olan bu termal projemizde, tarihi Akharaka Kaplıcalarını yeniden canlandıracağız. 

İnsanları dört duvar arasında yapılan termal hamamdan çıkarıp, Ege'nin harika havasında zeytin ağaçları arasında, doğa ile içiçe psikolojik ve bedensel rahatsızlıklarından arındırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Enerji sektöründe de 15 yıllık tecrübeleri ile büyüdüklerini ifade eden Balat, "Menderes Geothermal Elektrik Üretim AŞ bünyesinde bulunan Dora - 1...