19 / 04 / 2024

gaziantep öğrenci yurdunda yangın mı çıktı

gaziantep öğrenci yurdunda yangın mı çıktı

Gaziantep Bozoklar Mahallesi'nde yer alan öğrenci yurdu ve okuma salonunun 3. katında bulunan yatakhanede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle öğrenciler tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Deprem bölgesine 650 bin konut inşa edilecek!

Büyükçekmece öğrenci yurdunda bulunan depremzedelerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "1 yılda 319 bin konut toplamda da 650 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Alaca KYK öğrenci yurdunda inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Alaca’ya yaptırılacak olan öğrenci yurdunun inşaatı başladı..

İzmit'e 150 öğrenci kapasiteli yurt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Tepeköy'de hayata geçirilen öğrenci yurdunda incelemerde bulundu. Erdoğan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a hayata geçirdiği projeler için teşekkür etti.

Gaziantep İslahiye Öğrenci Yurdu'nun kapasitesi artacak!

Gaziantep İslahiye'de yapımı devam eden 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu inşaatı incelendi. Yurdun 400 kapasiteye çıkarılmasını sağlanacak.

Binalar yangından korunamıyor!

ADANA Aladağ’da ortaöğretim öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda çıkan yangın ‘Yapılarımız yangına karşı güvenli mi’ sorusunu akla getirdi.

Gaziantep'e Samsung Hastanesi geliyor!

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Cho, Gaziantep ve Suruç’a 4 bin öğrenci kapasiteli 4 okul ve 900 yatak kapasiteli " Samsung Hastanesi" kurulacağı müjdesini verdi

Çankırı'daki öğrenci yurdunda asansör düştü!

Çankırı Karatekin Üniversitesinde, kız öğrenci yurdundaki asansörün düşmesi sonucu yaralanan öğrenci sayısının 11 olduğu belirlendi.

FETÖ yurdunda tuhaf cam oda!

FETÖ kapsamında faaliyet gösterdiği tespit edildikten sonra Gaziantep Üniversitesi’ne bağlanan ve adı 15 Temmuz Yerleşkesi olarak değiştirilen Zirve Üniversitesi içerisindeki erkek yurdunda gizli asansörle çıkılan kozmik odalar ve gizli bölmeler bulundu.

Kocaeli KYK öğrenci yurdunda inceleme!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Umuttepe yerleşkesi çevresindeki YURTKUR, İlim Yayma ve yapımı devam eden KYK öğrenci yurdunu yerinde inceledi

TOKİ Karacabey'de 336 kişilik yurt yapımında sona geldi!

Karacabey'de TOKİ tarafından yapılan 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdunda sona gelindi. Şu anda son rötuşlan yapılan yurt, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edildi.

Manisa Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi Yurdu ne zaman açılacak?

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililer, yapımı devam eden Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi karma öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

gaziantep öğrenci yurdunda yangın mı çıktı Haberi

gaziantep öğrenci yurdunda yangın mı çıktı


Gaziantep'te özel öğrenci yurdu ve okuma salonunda çıkan yangın nedeniyle öğrenciler tahliye edildi.


Alınan bilgiye göre, Bozoklar Mahallesi'ndeki öğrenci yurdu ve okuma salonunun 3. katında bulunan yatakhanede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


İtfaiye ekiplerince yurtta kalan öğrenciler dışarı çıkarıldı, dumandan etkilenenlere ambulansta müdahale edildi.


Büyükşehir Belediyesi Yangın Kurtarma Şube Müdürü Ali Bozoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbar üzerine ekiplerin hızla olay yerine geldiklerini söyledi.


Yurtta personel ve öğrenci olarak 105 kişinin bulunduğunu ifade eden Bozoğlu, "Bunların 50-60'ı dumandan hafif etkilenmiştir. Diğer arkadaşlarda herhangi bir şey yok. 105 öğrenci ve personeli tahliye ettik" diye...