25 / 04 / 2024

gaziantep park projeleri

gaziantep park projeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile mülkiyeti TCDD’ye ait olan 29 bin 717 metre karelik 3 adet arsayı kiralayan Büyükşehir Belediyesi, buraya çok amaçlı kültür merkezi ve park olarak kullanmayı planlıyor.

Akkent'e yeni park inşa ediliyor!

Akkent Mahallesinde belediye tarafından bazı çalışmalar yapıldığını dile getiren Necip Güler, "Belediye ekipleri daha önce parklarımızı yenilemişti. Şimdi ise bir tane yeni park yapıyor. Çalışmalar sona ermek üzere.

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 2 bin 500 yeni ve ucuz konut müjdesi! Bu tarihlere dikkat! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarihler belli oldu. Peki TOKİ Gaziantep projeleri hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarih belli oldu. İşte TOKİ Gaziantep projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Gaziantep 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut fiyat listesi nasıl? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ Gaziantep 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar TOKİ Gaziantep 2020 projeleri...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Gaziantep'te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü gerçekleştirildi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgedeki yatırımları ve projeleri incelediler.

gaziantep park projeleri Haberi

gaziantep park projeleri


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile mülkiyeti TCDD’ye ait olan 29 bin 717 metre karelik 3 adet arsayı kiralayan Büyükşehir Belediyesi, buraya çok amaçlı kültür merkezi ve park olarak kullanmayı planlıyor.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle 433 dönümlük Devlet Demiryolları arazisi belediyeye devredilmişti.


Yapılar ve koruma alanındaki her türlü uygulama için Gaziantep Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan görüş, izin ve onay alan Büyükşehir Belediyesi, TCDD yetkilileri ile anlaşma protokolü imzaladı.


İlk etapta 5 yıllığını kiralanan arsa üzerinde çok amaçlı park ve eğitim amaçlı binaların olacağı belirtildi. Planlama alanı içindeki sit sınırı içinde kalan alan ve tescili yapıların müze, gençlik merkezi, tiyatro, kültür merkezi, belediye hizmet birimleri, konferans salonu, çok amaçlı tesislerin yer alacağı açıklandı.


ENGELLİLER İÇİN...