18 / 04 / 2024

gaziantep Pupa mağazası

gaziantep Pupa mağazası

Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

Brisa ProPratik Gaziantep’te mağaza açtı!

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Atış: "Brisa Gaziantep'teki yeni mağazasıyla bu hizmeti yaygınlaştırma hedefi kapsamında önemli bir adım daha atmış oldu" dedi.

Doğtaş bu yıl 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açacak!

Türk mobilya sektörünün Yozgat, Lüleburgaz, İzmir önemli markalarından Doğtaş, bu ay 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açıyor. Doğtaş, bu hafta Gaziantep ve Şanlıurfa'daki ikinci mağazalarını açacak.

Fıstıkzade 9. mağazasını Adana'da açıldı!

Gaziantep’te geleneksel baklava üretimi üzerine iki yıldır aralıksız AR-GE çalışmaları sürdüren Fıstıkzade, 9. mağazasını Adana’da hizmete açtı.

Decathlon Türkiye'de 10'uncu mağazasını açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Pupa 10. mağazasını Gaziantep’te açtı!

Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

İntersport 19. Mağazasını Gaziantep'te açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. Gazinatep’ teki ilk mağazasını açan INTERSPORT, Türkiye’deki mağaza sayısını 19’a çıkardı.

Desa Gaziantep'te bir mağazasını kapattı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı açıklama ile Kepkepzade Park' ta bulunan Gaziantep Cadde Mağazası' nı kapattığını duyurdu...

LOOM Apple Premium Reseller yeni mağazasını Gaziantep’te açıyor!

Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş., Adana, Mersin ve İzmir’de açtığı Apple yetkili satış noktalarının ardından dördüncü LOOM mağazasını da Gaziantep Forum Alışveriş Merkezi’nde açıyor...

Royal Halı 200'üncü mağazasını Gaziantep Forum'da açtı!

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Türkiye'de 200'üncü showroom mağazasını Gaziantep'te yeni açılan Forum AVM içerisinde açtı. Cihan Dağcı "2013 yılında Türkiye genelindeki showroom sayısını hızla arttırmak istediyoruz" dedi...

Koçtaş'ın 40. mağazası Gaziantep'te açıldı!

Koç Topluluğu’ nun perakende sektöründeki en güçlü markalarından biri olan Koçtaş, tüm Türkiye’ de yaygınlaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına yenilerini ekliyor. Koçtaş'ın 40 . mağazası Gaziantep'te açıldı...

Teknosa Gaziantep’teki 6’ıncı mağazasını açtı!

“Herkes İçin Teknoloji” felsefesiyle Türkiye’de son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturan TeknosaTeknosa, mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Teknosa, Gaziantep’teki 6’ıncı mağazasının açılışını Gaziantep Forum’da gerçekleştirdi...

Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası Gaziantep Prime Mall'de açıldı!

Kiğılı çatısı altında bulunan Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası 21 Eylül Cumartesi günü yepyeni koleksiyonu ve konsepti ile Gaziantep Prime Mall'de açıldı. Yeni mağaza konseptiyle Prime Mall'de Gaziantepli müşterileriyle buluştu.

83. Bimeks mağazası Gaziantep Prime Mall AVM 'de açıldı!

2015'e kadar 81 il ve büyük ilçelerde bir mağaza açmayı hedefleyen Bimeks bu hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Bimeks'in Türkiye genelindeki 83., Gaziantep'teki ikinci mağazası PrimeMallAVM'de açıldı.

gaziantep Pupa mağazası Haberi

gaziantep Pupa mağazası


Pupa’nın 10. mağazası, Gaziantep’te açıldı. Açılışa birçok davetlinin yanı sıra basın mensupları yakından izledi.


Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken,  Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi. Ölken, Pupa’nın Soma’ya yönelik destek kampanyalarının içinde yer alarak, her duyarlı kurum gibi üzerine düşeni yapmaya çalışacağını söyledi. Gaziantep’in Pupa açısından önemli bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken Ölken, “Gaziantep Türkiye’nin en büyük ve güzide kentlerinden bir tanesi. Şehrin gelişmiş sanayisi, ticareti, nüfusu, eğitim kurumları ve taşıdığı potansiyel burada APR açmamızda önemli rol oynadı” dedi.


Gaziantep Mağazası açılışının ardından 24 Mayıs’ta İzmir ve 31 Mayıs’ta Adana’da yeni mağaza açılışları yapılacağını belirten Ölken, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Yapılacak açılışlarla...