19 / 04 / 2024

gaziantep şehir hastanesi ne zaman tamamlanacak

gaziantep şehir hastanesi ne zaman tamamlanacak

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatı gelecek yıl bitirilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep'te, beraberindeki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile inşaatı süren Gaziantep Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

2019'da açılacak 5 dev şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından inşaatına başlanılan 5 dev şehir hastanesi 2019'da hizmete açılacak. Tekirdağ, Gaziantep, Konya, Bursa ve Ankara'da bulunan hastanelerin inşaatları hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep şehir hastanesi 2020'de açılacak!

Gaziantep şehir hastanesi 2020'de açılacak. Gaziantep'e sağlık alanında sınıf atlatacak hastanede bin 875 yatak yer alacak. 

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in tarihi bir günü yaşadığını belirtti.

gaziantep şehir hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

gaziantep şehir hastanesi ne zaman tamamlanacak

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin lokomotifi konumundaki Gaziantep, devam eden sağlık yatırımlarıyla hem çevre kentlerde hem de komşu ülkelerden gelenlere hizmet vererek sağlık turizminde adından söz ettirecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 12 kamu, 20 özel, Büyükşehir Belediyesi ve üniversiteye ait olmak üzere 34 hastane ve toplamda 6 bin 673 yatak sayısının yer alıdğı kent, sağlık sektörüne yapılan yeni yatırımlarla ön plana çıkıyor. Çevre kentlerden ve komşu ülkelerden gelenlere de sağlık alanında önemli hizmet sunulan şehirde 638 bin metrekare kapalı olmak üzere 330 dönüm alan üzerine kurulacak 1900 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi inşaatı sürüyor. 

Yaklaşık 1,5 yılda bitirilmesi hedeflenen şehir hastanesinin, farklı ilçelere inşa edilenler ve yapılacak 1500 yataklı hastane ile geniş bir coğrafyaya hizmet vermesi amaçlanıyor. 

Vali Davut Gül, kentte...