19 / 04 / 2024

gaziantep sosyal konutlar

gaziantep sosyal konutlar

Dünyanın en rekabetçi 7’nci kenti olan Gaziantep'i bölgenin ticaret, eğitim, sağlık ve lojistik üssü yapacak 5 proje geliyor. 2 milyon nüfuslu Gaziantep'i 'Yeni Türkiye'nin büyüme motoru ve can damarı haline getirilecek..

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

İstanbullular sosyal konutlarına kavuşmayı bekliyor!

İstanbul'da sosyal konutlarını teslim alamayan hak sahipleri, İBB yönetiminin listelerinin meclise sunmasını bekliyor. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Dar gelirli aileler için yapılan sosyal konutlar personele tahsis edildi iddiası!

İBB Teftiş Kurulu’nun mülkiye müfettişleri görevlendirilmeden önce bazı dosyaları tamamlayarak yasal işlem başlattığı fakat İstanbul Valiliği’nden gerekli izinleri alamadığı belirlendi. Bu dosyaların başında Cumhurbaşkanlığı personeline tahsis edilen İBB’nin sosyal konutları bulunuyor.

Ankara Eserkent Sosyal Konutları için başvurular bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

Ankara Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

Çanakkale'deki sosyal konutların riskli alan oldukları iddiası TBMM'de!

Çanakkale'de bulunan sosyal konutların riskli alan oldukları iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

Çanakkale'deki depreme dayanıksız sosyal konutlar için 7 yılda hiçbir adım atılmadı!

Çanakkale'de yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı beş katlı 86 bloklu sosyal konutlar için yedi sene önce 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesine rağmen somut hiçbir önlem alınmadı. Ev sahipleri, çözüm için geç kalındığını belirtiyor...

gaziantep sosyal konutlar Haberi

gaziantep sosyal konutlar

Dünyanın en rekabetçi 7'nci kenti olan Gaziantep, Türkiye'nin en hızlı gelişen illerinin başında geliyor. 2 milyona yakın nüfusuyla hızla büyüyen Gaziantep'i devler ligine taşıyacak 5 proje tasarlandı. Gaziantep'te yoğun bir seçim çalışması yapan AK Parti Milletvekili Adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; ulaştırma, eğitim, sağlık, inşaat ve ticaret alanlarındaki projeleri anlattı. Şimşek; Gaziantep'i; bölgenin ticaret, eğitim, sağlık ve lojistik üssü haline getirecek adımlar için yoğun bir beyin fırtınası yaptıklarını kaydetti. Kentte ortak bir çalışma kültürü ve takım ruhu olduğunu belirten Şimşek, “Başarının esas kaynağı huzurdur. Bu da Antep'te var” dedi.


50 BİN SOSYAL KONUT


Gaziantep'in göç alan bir kent olduğuna dikkat çeken Şimşek, kurulma aşamasında olan 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde 70 bin kişinin çalışacağını belirterek, “5. OSB'nin yanında 5.6 milyon metrekare...