26 / 04 / 2024

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.



Mersin Silifke'de yapılan sosyal konut projesi tamamlandı. CNN Türk'te yer alan habere göre; Silifke'de belediye tarafından yapılan sosyal konut projesi tamamlandı. Yapılan konutların hak sahiplerine tesliminin gerçekleşmesi için tören düzenlendi. Gerçekleşen törende; Kaymakam Abdullah Aslaner,Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek,muhtarlar,belediye çalışanları, konut sahibi olan aileler yer aldı.

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!


Sosyal konutların teslimi için düzenlenen törende Silifke Belediye Başkanı Altunok konuşma yaptı. Altunok: "Yeni Mahalle toplu konutlar bölgesinde başladığımız sosyal konut projemizin tamamlanma süresi ve belediyemize teslimi 36 aylık bir zamanı kapsıyordu. İhaleyi alan müteahhit firma yetkilileri ile görüşerek bu süreyi daha da aşağı çekmeyi önerdim. Belediyemizde görev yapan mimar, mühendis ve diğer teknik alanlarda görev yapan arkadaşlarımızın sıkı takip ve kontrolü eşliğinde konutlarımızı 16 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Bugün burada düzenlediğimiz törenle hak sahipleri hem evlerinin anahtarlarına hem de tapularına kavuşacaklar. Teslim edeceğimiz bu evlerin yaşadığımız soğuk kış günlerinde ailelerimize sıcak bir yuva olacağına inanıyorum. Bu ailelerimiz inşallah bu konutlarda ağız tadı ile oturarak bizlere hayır duada bulunurlar. Ailelerimiz şu andan itibaren evlerine taşınarak hem evlerinde oturacaklar hem de kira öder gibi konutlarının taksitlerini ödemeye devam edecekler. Bu konutlar vatandaşlarımıza ev olmaktan öte inşallah yuva olur. Sağlık ve huzur içerisinde aileleri ve çocukları ile birlikte mutlu bir şekilde yaşarlar. Konutların yapımında emeği geçen belediye mimar, mühendis ve teknik alanlarda görev alan ekibimize ve teslim eden müteahhit firma yetkililerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kura ile seçilen ev sahiplerine törende konutları ile tapuları devredildi.

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin Silifke için kamulaştırma kararı!


Geri Dön