19 / 04 / 2024

Mersin Silifkede sosyal konutlar tamamlandı mı

Mersin Silifkede sosyal konutlar tamamlandı mı

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

6 soruda TOKİ Mersin Sosyal Konut Projesi 2022! Mersin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Mersin projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mersin 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Mersin 2022 başvurusu…

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi 23 Eylül'de!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül'de saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi 16 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Mersin Millet Bahçesi projesinin ihalesi 16 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projede sosyal donatı alanları da yer alacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mersin'de 2 kampanya!

50 bin yeni sosyal konut için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin'de 2 yeni kampanyaya başladı.

TOKİ 50 bin sosyal konut Mersin 2019!

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut kampanyası kapsamında Mersin'de 2 yeni proje inşa edecek. TOKİ Mersin 2019 başvuru şartları neler? TOKİ 50 bin sosyal konut Mersin 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 50 bin sosyal konut Mersin 2019 detayları...

Mersin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Mersin Silifkede sosyal konutlar tamamlandı mı Haberi

Mersin Silifkede sosyal konutlar tamamlandı mı

Mersin Silifke'de yapılan sosyal konut projesi tamamlandı. CNN Türk'te yer alan habere göre; Silifke'de belediye tarafından yapılan sosyal konut projesi tamamlandı. Yapılan konutların hak sahiplerine tesliminin gerçekleşmesi için tören düzenlendi. Gerçekleşen törende; Kaymakam Abdullah Aslaner,Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek,muhtarlar,belediye çalışanları, konut sahibi olan aileler yer aldı.


Sosyal konutların teslimi için düzenlenen törende Silifke Belediye Başkanı Altunok konuşma yaptı. Altunok: "Yeni Mahalle toplu konutlar bölgesinde başladığımız sosyal konut projemizin tamamlanma süresi ve belediyemize teslimi 36 aylık bir zamanı kapsıyordu. İhaleyi alan müteahhit firma yetkilileri ile görüşerek bu süreyi daha da aşağı çekmeyi önerdim. Belediyemizde görev yapan mimar, mühendis ve diğer teknik alanlarda görev yapan arkadaşlarımızın sıkı takip ve kontrolü eşliğinde...