19 / 04 / 2024

gaziantep tren güzergahı mardin tren güzergahı

gaziantep tren güzergahı mardin tren güzergahı

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Kanal İstanbul projesinde çevreye en az zarar verecek güzergah seçildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve "Kanal İstanbul projesinde çevreye en az zarar verecek güzergah seçildi" diye konuştu...

Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak net konuştu. İmamoğlu, "Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık" dedi.

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet değişikleri!

Kanal İstanbul güzergahında yaşanan mülkiyet değişikliklerinin araştırılması konusunda CHP yeni bir adım attı. Grup Başkanvekili Özel, mülkiyet değişikliklerinin tespit edilerek rantın ortaya çıkarılması, projenin yaratacağı tahribatın belirlenmesi için Meclis araştırma önergesi verdi...

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Kanal İstanbul güzergahındaki arazilerin yüzde 71’i şahıs ve özel şirketlere ait!

Çılgın proje Kanal İstanbul güzergahındaki arazilerin yüzde 71’i şahıs ve özel şirketlere ait... Yüzde 60’ı tarla olan bu topraklar rezerv yapı alanı içerisinde olduğu için imar planları da değişecek. Yaklaşık 6 bin parselin sahiplerine adeta ‘kanal piyangosu’ vuracak.

Kanal İstanbul’un güzergahından arsa alanlar riske mi giriyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul projesi güzergahında 44 dönüm arazi almasıyla ilgili 3 soruya cevap verdi. 

Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi aldı!

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin TL sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra da çılgın proje Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldı.

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin güzergah değişimi TBMM'de!

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde belirtilen güzergahın değiştirilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılacak tünel TBMM'de!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılması planlanan tünel projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir otoyol güzergahında gayrimenkul fiyatları yüzde 36 arttı!

Yüzde 95'i tamamlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu güzergahında bulunan gayrimenkullerin fiyatı son 2 yılda ortalama yüzde 36 arttı...

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kanal İstanbul güzergahı prim potansiyeli taşıyor mu?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı geçtiğimiz Ocak ayında açıklandı. Peki Kanal güzergahı yeni yatırım için prim potansiyeli taşıyor mu?

gaziantep tren güzergahı mardin tren güzergahı Haberi

gaziantep tren güzergahı mardin tren güzergahı

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep'te halka hitap etti. 


İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:


- G.Antep'e 2 tane müjdem var. Konya-Karaman hızlı treni, Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek. 


- Sağlıkta 1867 yataklı dev bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. 3 yıl içinde...