26 / 04 / 2024

gaziantep turizm parkı

gaziantep turizm parkı

Gaziantep'te ilginç bir takas sonucu gerçekleşen eski Bedesten ve son meclis kararıyla öğrenci yurdu yapılması kararlaştırılan binanın yerinin Turizm parkı yapılması için yıkım töreni düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Uçar tarafından kuruldu.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Belkamp Karavan Park Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Belkamp Karavan Park Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Hasan Ertuğrul Eren tarafından kuruldu.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 3 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Akıllı tarafından kuruldu.

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Turan tarafından kuruldu.

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Ergene Park Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergene Park Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Akgül tarafından kuruldu. 

Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı 'nın satışı büyük tartışma yarattı. Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak.

Gaziantep'e 150 bin metrekarelik park müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan 150 bin metrekarelik alana yeşil alan ve park yapacak.

Park Şehircilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Park Şehircilik Ve Turizm Anonim Şirketi Teşvikiye'de Serdar İnan tarafından 3 milyon 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

gaziantep turizm parkı Haberi

gaziantep turizm parkı

Gaziantep'te ilginç bir takas sonucu gerçekleşen eski Bedesten ve son meclis kararıyla öğrenci yurdu yapılması kararlaştırılan binanın yerinin Turizm parkı yapılması için yıkım töreni düzenlendi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın da katılımıyla yıkılarak Turizm parkı yapılacak olan 4 bin 500 metrekarelik  arsaya kondurulan binanın yıkım töreninde gövde gösterisi yapıldı.


TÜRKİYE'DE BİR İLK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de bir ilke imza atarak, Bedesten'in yerinin yıkımı için tören düzenledi. Belediye bandosunun yanısıra davul zurnanın da tören alanını bayram yerine çevirdiği yıkım töreninde halk oyunları ekibi de yerini aldı. Halkın meraklı gözlerle izlediği yıkım törenine Bakan Bozkır’ın yanı sıra Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Ahmet Nejat...