26 / 04 / 2024

Gaziantep Üniversitesi ihalesi

Gaziantep Üniversitesi ihalesi

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdiği ihaleyi, "Rekabeti engelleyici hususlar içerdiği" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Üniversitesi 384 Sözleşmeli Personel alımı yapacağını duyurdu! İşte kadro dağılımı…

Gaziantep Üniversitesi yaptığı duyuruda üniversite hastanelerinde istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS (B) grubu puanı baz alınarak yapılacak sıralama ile 384 Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte detaylar ve kadro dağılımı…

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Gaziantep'te yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Üniversitesi’nin ihalesi iptal edildi!

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdiği ihaleyi, "Rekabeti engelleyici hususlar içerdiği" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Gaziantep Üniversitesi ihalesi Haberi

Gaziantep Üniversitesi ihalesi

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'nce 25 Haziran tarihinde yapılan “36 Ay Süreli Tomoterapi Hizmet Alımı” ihalesini iptal ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, ihaleye sadece bir şirketin katıldığı da belirtildi. 

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; V.O.S.S. Varinak Onkoloji isimli bir şirketin 08 Haziran tarihinde Kamu İhale Kurulu'na ihaleyle ilgili itiraz dilekçesi verdiği ifade edildi. İtiraz dilekçesinde, “İhalenin tek bir markanın modeli olan ‘tedavi teslim sistemini’ işaret ettiği, ayrıca ihalenin rekabeti engelleyici hususlar içerdiği ve ihalenin iptal edilmesi gerektiği” denildi.

İHALE OYBİRLİĞİYLE İPTAL EDİLDİ

Şirketin itiraz dilekçesinde incelemelerde bulunan Kamu İhale Kurulu'nun karar tutanağında ise “ihaleye ait şartnamenin tek bir marka/modele işaret ettiği, güncel tedavi yaklaşımlarının ülkemizde de bulunan ve başka prensipler çerçevesinde çalışan diğer firmalara ait...