16 / 04 / 2024

Gaziantep verileri konut verileri

Gaziantep verileri konut verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Gaziantep Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığında "Gaziantep İline Yönelik TÜİK İstatistikleri" konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Enflasyon verileri konut kredisi faizlerini arttıracak mı? 

Türkiye İstatistik Kurumu dün Ocak ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon yeni yılda da beklentinin üstünde kalarak yükselişini sürdürdü. Peki enflasyon verileri konut kredisi faizlerini nasıl etkileyecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge 776 konut ihalesi 23 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim'de yapılacak...

TOKİ'den Gaziantep'e 1503 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Gaziantep Şehitkamil'de 1503 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep verileri konut verileri Haberi

Gaziantep verileri konut verileri

Kurum, kuruluş ve üniversitelerle işbirliğine büyük önem veren TÜİK Gaziantep Bölg'e Müdürlüğü, kurum hakkında farkındalık oluşturmak, işbirliği ve iletişimi artırmak amacıyla gerçekleştirdiği toplantılardan bir yenisini Büyükşehir Belediyesinde yaptı. Toplantıya, Belediye Başkam Fatma Şahin, Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. G. Serdar Tolay, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. M. Abdullah Aksoy ile Halkla İlişkiler Daire Başkanı Fatih Ermevdan, TÜİK'ten ise Gaziantep Bölge Müdürü Orhan Deha Dede, idareci ve uzmanlar katıldı. Toplantı boyunca yapılan sunumda TÜİK'in görev ve yetki alanları, misyon ve vizyonu, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler, TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar. Veri Araştırma Merkezi (VAM) ve Özel Bilgilendirme Sistemi (ÖBS) konularında bilgiler aktarıldı. Sunumun büyük bir bölümünde ise Gaziantep iline ait nüfus, göç, demografi...