25 / 04 / 2024

gaziemir Koç İnşaat Doğa Park Evleri

gaziemir Koç İnşaat Doğa Park Evleri

Koç İnşaat Doğa Park Evleri 'nde minimum fiyat 335 bin lira olarak belirlendi. Evka 7'ye yakın konumda inşa edilen Doğa Park Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

Mistral GYO Konak arsası için imzalar atıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parseldeki arsada Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılacak...

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs tarafından kuruldu.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

gaziemir Koç İnşaat Doğa Park Evleri Haberi

gaziemir Koç İnşaat Doğa Park Evleri


Doğa Park Evleri İzmir 'de 6 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Koç İnşaat imzası ile yaşama geçirilen projede satışlar devam ediyor.


Koç İnşaat Doğa Park Evleri 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. 18 ay sonra teslim edilecek olan projede yer alan konutları alanları 130 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


Koç İnşaat Doğa Park Evleri fiyatları 335 bin liradan başlıyor, 390 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden  banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


Gaziemir Serbest Bölge arkasında yer alan Koç İnşaat Doğa Park Evleri 3 blok halinde yükseliyor. 72 konuttan meydana gelen proje İnşaat Doğa Park Evleri Evka 7'ye yakın konumda bulunuyor.


Telefon: 0232 251 28 17

Web: http://www.dogaparkgaziemir.com

Ceren...