25 / 04 / 2024

gaziemir rayiç bedeli

gaziemir rayiç bedeli

Gaziemir Sarnıç’taki araziler için rayiç bedel tespiti gerçekleşti. Buna göre; arazilerin metrekare birim fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasında olacak.

İzmir Gaziemir'de kentsel tasarım yarışması konuşulacak!

KOLOKYUM, Kentsel Dönüşüm dairesi Başkanlığı'nca yapılan Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı, Kentsel Tasarım ve mimari proje fikir yarışması projeleri 3 Ekim'de konuşulacak.

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

Kent Koleji Gaziemir Kampüsü açıldı!

Kent Koleji, düzenlediği törenle Gaziemir Kampusü'nü eğitime açtı. Kent Koleji Okullar Genel Müdürü Tolga Özsoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar da katıldı...

Gaziemir kentsel dönüşüm yarışmasının sonuçları açıklandı!

Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte sonuçlar...

Gaziemir kentsel dönüşüm mimari proje yarışması sonuçlandı!

Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Mimari Proje Yarışması Sonuçlandı. Raportörlüğe teslim edilen 31 proje arasından ödül almaya hak kazanan ekipler belli oldu.

Gaziemir Aktepe ve Emrez kentsel dönüşüm mimari proje yarışması sonuçları!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması'nın sonuçlarını açıkladı. Yarışma sonuçları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Gaziemir kentsel dönüşüm proje yarışması sonuçlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Proje Yarışması sonuçları açıklandı.

İzmir Gaziemir'e 2 milyar liralık otel yatırımı yapılacak!

Bu yıl içinde hizmete alınan Fuar İzmir, Gaziemir'i otel yatırımlarının gözdesi yaptı. Şu anda toplam 181 odalı 3 otelin faaliyet gösterdiği ilçeye önümüzdeki 5 yıl içinde 2 milyar liralık yeni işadamlarına yönelik otel yatırımı yapılması öngörülüyor.

2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak ifade ediliyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

2b arazi satış işlemleri için deftarlıklara ya da il müdürlüklerine başvuru yapılıyor. 2b satış işlemlerinde rayiç bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

İzmir Gaziemir'de 5.2 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

İzmir İflas Müdürlüğü tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan 4 dükkan 5 milyon 200 bin TL bedelle 4 Eylül günü açık artırmayla ihale edilecek.

İzmir Gaziemir'de 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 1.Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan arsa 4 milyon 950 bin 550 TL bedelle 15 Eylül günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

İzmir Gaziemir'de 4.2 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

İzmir İflas Müdürlüğü tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan 4 dükkan 4 milyon 200 bin TL bedelle 4 Eylül günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

gaziemir rayiç bedeli Haberi

gaziemir rayiç bedeli

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç mahallesinde vatandaşların tapularıyla ilgili uzun zamandır devam eden sorunlar ortadan kalkıyor. Yeni Asır'da yer alan habere göre; mülkiyeti Hazine, orman ve özel şahıslara ait arazilerde rayiç bedel tespiti bazı alanlar için belirlendi. Yapılan toplantıda metrekare birim fiyatının 700 TL ile 1000 TL arasında olacağı açıklandı. Bölgede Hazineye ait arazilerde yapılan konutlar için "4706 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi" kanununun uygulanmasına karar verildi.

Hazineye ait alanda kalan toplam 670 parselin kanunen doğrudan ihaleye çıkılması zorunluluğu ihaleye başkalarının da girmesi riskini dahil ediyordu. Bu sorunun aşılması için kentsel dönüşüm alanları için kullanılan "rezerv alan" formülü belirlendi. Sarnıç Fatih Mahallesi'nde bu konunun dışında 38 adet parsel deprem ve kentsel dönüşüm konusu nedeniyle rezerv alan sınırına alınmıştı....