25 / 04 / 2024

Gaziemir sağlık üssü

Gaziemir sağlık üssü

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) desteğiyle Gaziemir'de bin 300 metrekarelik kapalı alanda inşa edilen sağlık üssü hizmete açıldı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Fahrettin Koca: Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz. Üniversitelerle iş birliği protokolü, bunu yapmamızı kolaylaştıran bir unsur." diye konuştu...

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Gaziemir'in sağlık üssü hizmete açıldı!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) desteğiyle Gaziemir'de bin 300 metrekarelik kapalı alanda inşa edilen sağlık üssü hizmete açıldı.

Diyarbakır sağlık üssü olacak!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında Diyarbakır'da yapılması planlanan bin 455 yataklı iki şehir hastanesi ile kaliteli ve modern sağlık hizmetinin verilmesi amaçlanıyor.

Bursa Acemler'e 750 yataklı sağlık üssü geliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Celal Sönmez arasında imzalanan protokolle kent merkezindeki hasta yatağı ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık merkezi olsun!

Ekrem Demirtaş İnciraltı'nın modern bir sağlık üssü haline getirilmesinin İzmir'e çok büyük yararlar getireceğini söyledi. Demirtaş, EXPO 2015 ve EXPO 2020'ye aday olan İzmir'in sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti...

Adana, bölge ve Ortadoğu'nun sağlık üssü olmaya koşuyor!

Başbakan Erdoğan tarafından temeli atılan ve 6 hastaneden oluşan bin 550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü, kentin sağlık turizmi alanındaki konumunu daha da güçlendirecek....

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nden ihale!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü Yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işine ilişkin ihale yapılacak...

Sağlık Kent Beylikdüzü fiyat listesi! 155 bin TL'ye 3+1!

Sağlık Kent Evleri kapsamında yer alan konutların Kasım'da teslim edilmesi planlanıyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi..

Sağlık Bakanlığı'ndan Eskişehir Şehir Hastanesi için ilan!

Sağlık Bakanlığı, Eskişehir Şehir Hastanesi'nin yapım işleri ile ürün ve hizmetlerinin temin edilmesi işi için bir ön yeterlik ilanı yayınladı

Gaziemir sağlık üssü Haberi

Gaziemir sağlık üssü

AZIEMIR Belediyesinin sağlık alanında marka olan hizmetleri; Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) desteğiyle kurulan ‘sağlık köyü’ sayesinde tek çatı altında toplandı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Sağlık Köyü’nde; Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, Pozitif Yaşam ile Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma adlarıyla üç merkez yer alıyor.

Projenin önemine işaret eden Başkan Şenol “Doğumdan önce, ölümden sonra, sloganıyla uyguladığımız sosyal projelerle birçok insanın hayatına dokunduk. Hayata geçirdiğimiz projeler birçok belediyeye örnek oldu. Şimdi de kapsamıyla bir ilk olan Sağlık Köyü’nü hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

1300 METREKARE ALAN

Halil İbrahim Şenol, şöyle devam etti: “1300 metrekare kapalı alanda inşa edilen sağlık köyü kapsam olarak Türkiye’de bir ilk olacak....