17 / 04 / 2024

Gazimihal Köprüsü onarımı 

Gazimihal Köprüsü onarımı 

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Tamamlama Töreni'nden sonra, projenin teknik detaylarının bulunduğu bir tabloyu sosyal medya üzerinden paylaştı...

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü onarılıyor!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 12 Haziran'da başlatılan bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Köprüdeki iyileştirmeşer 31 Ağustos'ta tamamlanacak.

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde klip çekildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, pop müzik yorumcusu Edis'in yeni klibinde mekan olarak kullanıldı."Benim Ol" ve "Olmamış mı" isimli singlelarını 2015'te yayımlayan genç yorumcu, sözleri ve müziği kendisine ait yeni şarkısı "Dudak"ın klibini izleyiciyle buluşturdu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir mühendislik harikası!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Temurci, yarın açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni Aksu Köprüsü yapım çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Sarıdere’ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. Köprünün 120 günde tamamlanması planlanıyor...

Gümüşhane Harşit Köprüsü restore ediliyor!

Gümüşhane Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Torul ilçesinin her iki yakasını birbirine bağlayan tarihi Harşit Köprüsü'nde restorasyon çalışmalarının başladığını söyledi.

Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yeni Cuma Camii’nin siluetini bozduğu gerekçesiyle bir bölümünün yıkımına başlanan Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü’nde çalışmalar sürüyor.

Hatay'daki köprüler onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Gazimihal Köprüsü onarımı  Haberi

Gazimihal Köprüsü onarımı 


İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün ne zaman trafiğe açılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Çakırlar önergesinde "Tunca Nehri üzerinde bulunan tarihi köprülerden biri olan Gazmihal Köprüsü onarım çalışmaları nedeniyle 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 20.00'den itibaren trafiğe kapatılmıştır. Edirne İl Özel İdaresi köprü üzerindeki çalışmaların 19 Haziran 2010 tarihinde tamamlanacağını, bir gün sonra da köprünün tekrar araç trafiğine açılacağını beyan etmiştir."dedi.

Bu beyanla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya şu soruları sordu.

1- Bahsi geçen köprü onarım çalışmalarından sonra 2-3 ay trafiğe açılmış ve tekrar trafiğe kapatışmıştır. Trafiğe kapatılma sebebi nedir?

2- Bahsi geçen köprü tekrar trafiğe açılacak mı?