20 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Beledi Başkanı Erhan Erol

Gaziosmanpaşa Beledi Başkanı Erhan Erol

Sarıgöl Kent Konutları projesi kapsamında önce Hamam Caddesi, Mezarlık Sokak, Sayaocağı Caddesi, PTT Arkası, Sinema Arkası Sokak ve Haşim Yılmaz Caddesi arasındaki vatandaşlar başvuru yapabilecek...

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

Gaziosmanpaşa'da acele kamulaştırma kararı!

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan 2721 ve 13353 parsel numaralı taşınmazların kentsel dönüşüm çalışmalarının kesintiye uğramaması için  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşümle ilgili olarak, "Şimdi bu konu üzerinde gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, her ikisini görevlendirdik. İnşallah çok daha seri bir şekilde ele alacaklar " dedi.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Bilal Ay, “Şehirleri ve çözüm önerilerimizi konuşacağız. Kamplaşmaya, kutuplaşmaya fırsat tanımayacağız” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Beledi Başkanı Erhan Erol Haberi

Gaziosmanpaşa Beledi Başkanı Erhan Erol
Gaziosmanpaşa Beledi Başkanı Erhan Erol, Sarıgöl Kent Konutları projesini, kentsel dönüşümün zirve yaptığı 2013 yılında kaliteli bir yaşam sunmak amacıyla hayata geçirdiklerini belirtti.Sarıgöl Kent Konutları projesi Sarıgöl ve Yenidoğan mahallelerini kapsıyor. 10-25 Şubat arası başvuruların alınacağını belirten Erol, proje kapsamında önce Hamam Caddesi, Mezarlık Sokak, Sayaocağı Caddesi, PTT Arkası, Sinema Arkası Sokak ve Haşim Yılmaz Caddesi arasında kalan vatandaşlar başvuru yapabilecek. Projede 725 konut...